15 augustus is het feest in de Passage!

feest

Op maandag 15 Augustus is het feest in de Passage! Op deze dag vieren onze zuiderburen namelijk Moederdag én het is Hemelvaart! Genoeg redenen dus om een feestje te vieren! Waarom je deze dag naar de Passage moet komen? Wij geven je met veel plezier 3 tips!

1. Heerlijke Belgische lekkernijen

Lunchroom Milano maakt speciaal voor deze dag voor iedereen typische Belgische lekkernijen klaar. Zo kun je bijvoorbeeld komen genieten van karakollen! Dit zijn zeeslakken die veel worden gegeten in België. Maar je kunt er ook terecht voor heerlijk Vlaams stoofvlees met frietjes! En dat natuurlijk allemaal voor een heel scherp prijsje! Jij komt toch ook langs?

vlaamse frieten

2. Profiteer nu nog van flinke zomerse kortingen!

Naast dat je kunt genieten van de verrukkelijke hapjes kun je ook meteen de laatste zomerinkopen doen. Ga je binnenkort nog met vakantie dan mag een nieuwe zomerse outfit natuurlijk niet ontbreken! Gelukkig kun je meteen profiteren van de allerlaatste zomerse aanbiedingen bij winkels als Stretch, Gossip, Calucci, Timmy Tom en natuurlijk Jeugdmode van Zeggeren. Daar kunnen de kortingen oplopen tot maar liefst 50%! Wat ons betreft dus een prima reden om een bezoekje te brengen aan de Passage!

Koopzondag Passage Roosendaal

3. Shop de nieuwste collecties!

Tot slot weten wij uit betrouwbare bronnen dat de meeste Passage winkeliers op dit moment al volop nieuwe collecties binnenkrijgen voor dit najaar! Jij wilt de kids toch ook in een nieuwe outfit weer terug naar school laten gaan? Of ben je benieuwd wat de nieuwste fashiontrends zijn? Kom de laatste najaarstrends vooral in de Passage spotten!

Feest in de Passage!

Kortom, genoeg redenen dus om op maandag 15 augustus een bezoekje te brengen aan de Passage! Wij zien jullie graag!

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact