De Passage verzet La Festa dei Nonni

evenementen

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen heeft de Passage Roosendaal besloten dat het Italiaanse familiefeest 'La Festa dei Nonni' dit weekend helaas niet door kan gaan. Zodra de omstandigheden het toelaten, willen we het familiefeest opnieuw plannen. Ondanks alles wensen wij iedereen een heel fijn en gezellig weekend!

Een belangrijke rol binnen de familie

In Italië is la famiglia heel belangrijk, iets wat wij heel mooi vinden en waar we ook veel waarde aan hechten. Omdat de Passage natuurlijk dé plek is om lekker met de familie in Italiaanse sferen te vertoeven, vieren wij ook dit jaar La Festa dei Nonni. Opa’s en oma’s hebben vaak een belangrijke taak binnen de familie, waar op deze dag (en eigenlijk heel de maand oktober) bij stil gestaan wordt. 

Verwennerij voor allemaaal

Hoog tijd dus om op deze dag met heel je gezin gezellig naar de Passage in Roosendaal te komen! Laat jezelf of je gezin lekker verwennen door een ontspannen shopsessie, samen wat lekkers te eten en te drinken en te genieten van de extra activiteiten die wij deze dag organiseren in teken van La Festa dei Nonni. 

Op zijn Italiaans

Dit alles vindt plaats in de prachtige, sfeervolle Venetiaanse setting van de Passage Roosendaal. Dat zorgt natuurlijk voor een extra gezellig samenzijn! Er zullen speciale Italiaanse delicatessen te verkrijgen bij Lunchroom Milano en ook Italiaanse muziek op de achtergrond mag natuurlijk niet ontbreken!

Ook vertier voor de kinderen

Shoppen, eten en drinken maakt het natuurlijk dat er ook een momentje van rust nodig is. Daarom kunnen papa, mama, opa en oma even uitrusten terwijl de kinderen vermaakt worden. Zo kunnen zij mee doen met een toffe vossenjacht en tal van andere spellen in de Passage. Genoeg redenen dus om gezellig langs te komen en er een echte familiedag van te maken! Zien wij jou ook op vrijdag 2 en/of zaterdag 3 oktober?

11:00 - 17:00

De leukste winkelervaring

Uniek in Nederland

Piet Meerman



Je kan ervan vinden wat je wil, maar het is een bijzonder winkelcentrum. Kitscherig, over-the-top, veel bling en nep-goud, maar het is prettig winkelen.

Chris de Ruiter



Deze Passage is zo mooi, dat moet je zelf gezien hebben. En het restaurant Milano hanteert gewone prijzen voor eten en drinken.

Rituraj Gangadin



Leuke winkels, gezellige mensen. Eten is lekker. Weer eens wat anders.