La Festa dei Nonni

evenementen

Datum zal na het coronavirus bekend worden gemaakt 

Stap samen met jouw familie binnen in één van de mooiste plekjes van Roosendaal. Een bijzonder plekje, een plekje waar je je heel even helemaal in Italië waant. Waar (groot)ouders de belangrijkste rol in de familie op zich nemen. En juist nu, ter er van La festa dei Nonnie, helpen we jou om je (groot)ouders eens goed in het zonnetje te zetten.

Stap samen met jouw familie binnen in één van de mooiste plekjes van Roosendaal. Een bijzonder plekje, een plekje waar je je heel even helemaal in Italië waant. Waar (groot)ouders de belangrijkste rol in de familie op zich nemen. En juist nu, ter er van La festa dei Nonnie, helpen we jou om je (groot)ouders eens goed in het zonnetje te zetten. Ze te bedanken dat ze altijd voor je klaar staan of gewoon omdat je blij bent dat ze er zijn. De Passage, midden in het centrum van Roosendaal, verstopt tussen de Raadhuisstraat en de Nieuwe Markt biedt de perfecte locatie om dit te doen.

Kom en geniet mee van verschillende festiviteiten voor de hele familie en om het helemaal af te maken bieden de inwoners van de Passage jou verschillende acties. 

De leukste winkelervaring

Uniek in Nederland

Rituraj Gangadin



Leuke winkels, gezellige mensen. Eten is lekker. Weer eens wat anders.

Chris de Ruiter



Deze Passage is zo mooi, dat moet je zelf gezien hebben. En het restaurant Milano hanteert gewone prijzen voor eten en drinken.

Piet Meerman



Je kan ervan vinden wat je wil, maar het is een bijzonder winkelcentrum. Kitscherig, over-the-top, veel bling en nep-goud, maar het is prettig winkelen.