Livestreams Pieten Pakhuis Passage

Pieten in de Passage

Uiteraard wordt Roosendaal niet overgeslagen door de Sint. Hij heeft er zelfs een pakhuis om alle cadeautjes in kwijt te kunnen! Het pakhuis bevindt zich in de mooie Passage en is zeker een bezoekje waard. Zijn pieten zijn er maar druk mee, met al die pakjes, maar zij maken zeker online-tijd voor de kleintjes!

Meet-Piet online

Maak kennis met de Pieten uit het pakhuis in de Passage via de speciale livestream sessies. Heel gemakkelijk te volgens via de Facebookpagina van De Passage. Op 18, 21, 25, 28 november en 2 en 5 december kruipen zij achter de camera en vloggen ze wat ze allemaal aan het doen zijn. Tijdens deze live uitzendingen kun je mee knutselen, koken, kletsen, dansen en zingen!

Kleurwedstrijd

Daarnaast kun je ook meedoen aan de speciale kleurwedstrijd! Haal jouw kleurplaat bij een van de winkels in de Passage of download hem hier en ga lekker thuis aan de slag. Lever hem in bij het Pieten Pakhuis in de Passage, de Facebook pagina of via de website en wie weet zie jij jouw kleurplaat wel terug als winnende kleurplaat tijdens een van de livestreams en win jij een heerlijke Passage chocolade letter.

Ben jij er ook bij?

Volg de livestreams via de Facebookpagina van De Passage! 

Op woensdag zijn de Pieten online tussen 13.00 en 16.00 uur; elk half uur streamen ze vanuit het Pakhuis (13.00/ 14.00/ 15.00 uur).
Op zaterdag zijn de Pieten online tussen 11.00 en 14.00 uur; elk half uur streamen ze vanuit het Pakhuis (11.00/ 12.00/ 13.00 uur).

Passage Roosendaal

De leukste winkelervaring

Uniek in Nederland

Rituraj Gangadin



Leuke winkels, gezellige mensen. Eten is lekker. Weer eens wat anders.

Chris de Ruiter



Deze Passage is zo mooi, dat moet je zelf gezien hebben. En het restaurant Milano hanteert gewone prijzen voor eten en drinken.

Piet Meerman



Je kan ervan vinden wat je wil, maar het is een bijzonder winkelcentrum. Kitscherig, over-the-top, veel bling en nep-goud, maar het is prettig winkelen.