Algemene informatie

Passage

Sfeer in winkelcentrum de Passage is uniek in Nederland

Winkelcentrum de Passage is gelegen in het hart van de binnenstad tussen de historische Raadhuisstraat en de Nieuwe Markt. Na een grondige revitalisering ademt het complete winkelcentrum een Venetiaanse sfeer uit met een vleugje Jugendstil en Art Deco.

Funshoppen in zijn allerbeste vorm: In de Passage is bewust gekozen voor beleving, het winkelcentrum heeft natuurstenen vloeren met mozaïeken, hardhouten winkelpuien, prachtige smeedijzeren hekwerken, een grote lichtkoepel met glas in lood en uitbundige schilderingen. Hier worden alle zintuigen geprikkeld.

Blikvangers

Blikvangers zijn onder meer het “live-orkest” boven het terras en de klok met het prachtige carillon. Door deze eyecatchers is het centrum (ook voor toeristen) een echte belevenis. Het winkelcentrum trekt steeds meer bezoekers, waarbij het hele jaar door kan worden gewinkeld in een aangename omgeving, zonder  last van regen of wind.

Exclusieve winkels

De Passage kenmerkt zich door de vele zelfstandige exclusieve ondernemers. Het winkelcentrum heeft onder meer veel modezaken. Elke winkel heeft zijn eigen exclusieve merken. Naast kleding is in de Passage alles te vinden op het gebied van feestelijk winkelen. Van geurige kruiden, lichaamsverzorging en sieraden tot cadeauartikelen, bloemen en heerlijke versproducten. Een echte trekker is natuurlijk ook de grote boekenwinkel.  In de Passage is het voor de klanten ook veilig winkelen met een uitgebreid bewakingssysteem en beveiligers op de koopavonden.

In het winkelcentrum worden regelmatig activiteiten georganiseerd door de actieve promotiecommissie. In de kerstperiode is het winkelcentrum omgetoverd in een sprookjesachtig kerstdecor.  De Passage is één van de trekpleisters van Roosendaal geworden. De evenementen die worden gehouden trekken altijd veel bezoekers en zorgen tegelijkertijd voor net wat extra’s in het toch al prachtige winkelcentrum.

DSC_0137

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact