Alles wat je wilt weten over GO! en Zapas

Zapas GO! roosendaal Passage

Echte familiebedrijven. Dat zijn de kledingwinkel GO! en schoenenwinkel Zapas in de Passage. Anja runt de winkels vol plezier samen met haar man Gido, haar zus Henny en haar nicht Ursula deze winkels. Wij spraken Henny en Ursula over GO! en Zapas!

GO! en Zapas

Voorheen had Anja drie jaar lang een winkel in Hoogerheide. Zus Henny vertelt dat het tijd werd voor een nieuwe stap. Haar bestemming: Roosendaal. In februari 2017 is Anja met haar kledingwinkel GO! naar de Passage gekomen en een maand geleden opende zij ook haar schoenenwinkel Zapas.

GO!

De kleding die je bij GO! vindt, is te dragen voor elke gelegenheid. Of je nou naar een feest gaat of als je lekker in de bank wilt hangen. Anja heeft alles in haar collectie. Bij GO! vind je ook sieraden en hoeden én een hoek met brocante artikelen voor in huis. Henny vertelt vol trots over deze hoek: “Deze brocante accessoires vinden we op brocante markten of fairs. Als Anja met Gido naar Frankrijk gaat, neemt ze ook vaak brocante artikelen mee van de markten die ze daar tegenkomen”.

DSC_0318

Zapas

Zapas is de nieuwe aanwinst van Anja en haar familie. Met de opening van deze winkel kan Anja haar klanten een volledige outfit aanbieden. Naast schoenen verkopen ze hier namelijk ook tassen, riemen, sjaals, handschoenen, sokken en zelfs petten! Wanneer je een toffe outfit hebt gescoord bij GO! is het een kwestie van oversteken naar Zapas om een leuke tas, schoenen en accessoires uit te zoeken. Ideaal!

DSC_0344

Betaalbaar aanbod

Beide winkels hebben een duidelijk handelsmerk vertelt Ursula: “We vinden de prijs/kwaliteit verhouding heel belangrijk. Voor nog geen 100 euro scoor je een complete outfit bij ons, inclusief schoenen.” De kleding en schoenen zijn voor iedereen betaalbaar!

Wekelijks nieuwe collectie

Elke vrijdag gaat Anja op pad om nieuwe aanwinsten in te kopen voor haar collectie. Dit doet Anja op beurzen, in bijvoorbeeld Amsterdam. Ursula zegt hierover: “Dit doen we om onze klanten steeds nieuwe kleding en schoenen te kunnen bieden. Zodat ze terug willen blijven komen.”

DSC_0321

Allerlei klanten

Inmiddels heeft Anja samen met haar familie door hun open houding en klantvriendelijke service een goede vaste klantenkring weten op te bouwen. Henny vertelt: “De dames van het gemeentehuis komen regelmatig bij ons shoppen!”. Naast deze vaste klanten ontvangen GO! en Zapas ook veel dagjesmensen. Mede doordat de Passage een mooie locatie is en een echte trekpleister! Deze klanten komen uit Kalmthout, Goes en zelfs Capelle aan den Ijssel. De doelgroep van de winkels is erg breed, zowel jong als oud komt shoppen.

Jij gaat toch ook eens langs voor een toffe outfit? See you soon!

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact