Back to school: shop jouw schoolspullen in de Passage

back to school

Time flies when you’re having fun! De zomervakantie zit er bijna op en dat betekent dat het weer tijd is om naar school te gaan. Zorg dat je dit schooljaar inknalt en dat het jouw jaar wordt. Hoe doe je dit anders dan door nieuwe schoolspullen te scoren? Natuurlijk laten we je hierin niet zomaar aan je lot over! Check snel deze musthaves die je allemaal kunt shoppen in de Passage.

Back to school mode voor het nieuwe schooljaar

Trap het schooljaar af in stijl. Bij een nieuw schooljaar hoort een nieuwe outfit, toch? Doe hier inspiratie op voor jouw perfecte back to school outfit. Neem eens kijkje bij Gossip voor fashion waardige outfits. Voor kids en tienermode kun je terecht bij Jeugdmode van Zeggeren. Beide winkels zijn onlangs compleet vernieuwd!

New arrivals by Aaiko ???? #colors #newin #aaiko #summer #gossipfashionstore

A post shared by Fashion | Accessoires | Shoes (@gossipfashionstore) on

Upgrade your wardrobe with the new Vingino Collection ????#AllAboard #new #boys #collection #Vingino #LoveForDenim

A post shared by Vingino Official (@vinginojeans) on

TIP! Leg je kleren de avond van tevoren klaar en voorkom zo keuzestress in de ochtend. Extra voordeel: je kunt hierdoor wat langer in bed blijven. Dat is natuurlijk altijd fijn!

Tassen voor het schooljaar 2017-2018: Bag it up!

Wat is een outfit zonder een goede tas? Bij Duifhuizen shop je nu de leukste tassen die helemaal passen bij laatste trends op tassengebied. Een goede tas is het halve werk op school. Zo hoef je zelf je boeken en schriften niet te tillen en je ziet er stijlvol uit. Rugzakken zijn weer helemaal terug van weggeweest. Ze zijn niet alleen praktisch maar ook nog eens stijlvol! Ga voor een stoere rugzak van Herschel in een van de zes verschillende kleuren. Draag hem af en toe in je hand om helemaal on-trend te zijn. Of ga voor een mooie leren schoudertas van Micmacbags. Scoor ze nu bij Duifhuizen!

Agenda schooljaar 2017-2018

Een goede planning is het halve werk. Zonder agenda kom je immers niet ver. In jouw agenda kun je het lesrooster goed bijhouden. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om bij te houden wanneer je een toets moet maken. Maar je kunt ook al je afspraken erin zetten die je maakt met vrienden of vriendinnen om even lekker te ontspannen! Ga voor een opvallende agenda of juist voor een klassieke basic agenda. Ben je helemaal gek van Youtube? Dan kun je nu bij het Verboden Rijk in de Passage jouw eigen Youtube schoolagenda scoren. Of ben je een echte voetbalfan? Ook dan ben je bij het Verboden Rijk aan het goede adres. Maar wees er snel bij want op is op!

 

Wij wensen jou een fijn schooljaar!

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact