Black Friday in de Passage: heel veel mooie kortingen onder één dak

Black Friday Passage Roosendaal

Op vrijdag 23 november is het weer zover: dan is het Black Friday! Overgewaaid vanuit Amerika, waar de dag na Thanksgiving al volop inkopen wordt gedaan voor de kerst. Ook in Roosendaal kunnen we inmiddels niet meer om Black Friday heen. En dat is goed nieuws, want dat betekent aankomende vrijdag shoppen met heel veel fijne kortingen. We zetten ze allemaal voor je op een rij.

Heel veel korting tijdens Black Friday

Er is bijna geen winkel in de Passage Roosendaal die niet mee doet aan Black Friday. Sowieso kun je op deze vrijdag natuurlijk weer ’s avonds tot 21:00 uur terecht in de Passage. Bij Trattoria Milano serveren ze vanaf 17:00 uur een heerlijke koopavondmaaltijd voor 9,95 euro, zo kun je direct vanuit je werk de stad in. Ideaal! Dit zijn de kortingsacties die in de Passage te vinden zijn:

Roemer Juweliers: 20% korting

Roemer Juweliers, de prachtige nieuwe aanwinst in de Passage, geeft op 23 november korting op diverse items. Voor 20% korting op Guess tassen, Swarovski sieraden, Seiko horloges en diamanten sieraden ben je hier aan het juiste adres op Black Friday.

Black Friday Passage

Black Friday Passage

Black Friday Passage

Black Friday Passage

Stretch: 20% korting

Ook bij de kledingwinkel Stretch ontvang je 20% korting op alles! Bijvoorbeeld op deze stoere enkelboots.

Black Friday Passage

Calza: 40% korting

Happy feet! Bij Calza ontvang je namelijk 40% korting op alle Happy Socks.

Black Friday Passage Happy Socks

Enjooi: 2e artikel van Janzen met 50% korting

Enjooi is natuurlijk the place to be als het gaat om leuke cadeaus. Voor jezelf of voor een ander! Bij Enjooi krijg je 50% korting op het 2e artikel van de geurlijn Janzen., stuk voor stuk black beauty’s!

Black Friday Passage

Gossip: 20% korting op geselecteerde items

Oooh la la, ook Gossip heeft fijne deals. Hier shop je met 20% korting op geselecteerde items.

Black Friday Passage

Black Friday Passage

Jeugdmode van Zeggeren en Timmy Tom: 30% korting op geselecteerde items

Kinderkleding met korting shoppen? Tijdens Black Friday krijg je maar liefst 30% korting op geselecteerde items bij Jeugdmode van Zeggeren en Timmy Tom.

Black Friday Passage

En nog veel meer aantrekkelijke Black Friday deals!

Bij JP mode for men krijg je ook -25% op de gehele collectie! Alle kortingen gelden alleen tijdens Black Friday, dus noteer 23 november in je agenda en mis het niet. Ook winkels als Omoda, Kleine Stappers, Calza, Duifhuizen en Siebel Juweliers doen mee, dus loop vooral een rondje en mis geen enkele deal.

Heel veel shopplezier!

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact