Bookstore day 2018 bij Het Verboden Rijk: wil je niet missen

bookstore day 2018 het verboden rijk roosendaal passage

Op 14 april is het zo ver! Dan is de tweede editie van de Bookstore Day bij Het Verboden Rijk. De eerste editie was een echt succes en dat belooft het deze tweede editie ook te worden. Jij bent toch ook bij Bookstore Day 2018?

Bookstore Day 2018

Het Verboden Rijk viert op deze dag de boekhandel en zijn klant. Hier wil je bij zijn, want er zijn op Bookstore Day 2018 tientallen exclusieve uitgaven in gelimiteerde oplagen, gesigneerde exemplaren én afgeprijsde boeken! Je geniet zelfs van optredens. Want Het Verboden Rijk is niet alleen maar een winkel, maar “een blauwdruk van een samenleving en een ontmoetingsplaats voor gepassioneerde lezers.”

Programma Bookstore Day bij Het Verboden Rijk

Op 14 april 2018 is het dan eindelijk weer zo ver. Tijdens deze toffe dag is er een speciaal programma gemaakt. Dat programma check je hier:

Ontmoet thrillerauteur Toni Coppers: 10:00 – 11: 00 uur

Toni Coppers is een Vlaamse misdaadauteur en de favoriete auteur van velen! Sinds hij de Herculet Poirotprijs 2014 won voor zijn boek Dood water en in 2015 genomineerd werd voor De gouden strop is hij niet meer te stoppen. Het laatste oordeel was meteen een bestseller. Daarnaast won Toni twee jaar achter elkaar de publieksprijs Herculet Poirot met De vleermuismoorden en De hondenman. De Telegraaf zegt over deze misdaadauteur het volgende: ‘Het wordt tijd dat ook Nederland Toni Coppers omarmt.’ En dat gaan we zeker doen!

Was gezellig bij Scheltema ???#alaincaron

A post shared by Carola De Kanter (@kookatelier_caatensteyn) on

Ontmoet Carola de Kanter: 14:00 – 15:00 uur

In Carola’s boek Leafs neemt zij jou mee naar haar kookatelier en laat ze zien hoe haar kas, moestuin, fruittuin en boomgaard zorgen voor heerlijke smaken in haar eenvoudige vegetarische recepten. Ideaal toch!? In het boek hebben groenten, fruit en kruiden de hoofdrol met bijrollen voor producten uit de toko en van de markt. Klinkt heerlijk! Leafs werd zelfs genomineerd voor Kookboek van het Jaar 2017. Tijdens Bookstore Day proef je heerlijke hapjes gemaakt door Carola de Kanter én door lunchcafé De Lente.

Mis het niet!

Op 14 april 2018 ben je de hele dag van harte welkom bij Het Verboden Rijk (net als altijd eigenlijk!) in de Passage voor Bookstore Day 2018. Mis het niet en profiteer van geweldige kortingen en ontmoet échte schrijvers. Super leuk!

Zien we jou daar?

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact