Calza in een nieuw jasje!

Calza Passage Roosendaa

Calza, dé winkel in been- en ondermode, groeide uit haar spreekwoordelijke jas. Sinds april is de winkel van Birgitta gevestigd in de Passage op nummer 29. Een mooi ruim pand, zodat de collectie flink kon uitbreiden.

Calza is al te vinden in de Passage sinds 1 december 1990. Destijds nog op nummer 21. Na tien jaar vond er een verhuizing plaats naar nummer 25.

“Er was destijds duidelijk behoefte aan een kousenspeciaalzaak,” vertelt Birgitta. “Ik werkte zelf in een schoenenzaak en veel klanten vroegen daar naar goede panty’s en sokken. Zo ontstond het plan om zelf een kousenspeciaalzaak te starten. Inmiddels is ons assortiment flink uitgebreid! We verkopen niet alleen meer panty’s en sokken, maar een breed assortiment been- en ondermode. Denk aan babyrompertjes, heren t-shirts, boxershorts, pyjama’s, zwemkleding voor kinderen en legging.”
 

Calza Passage Roosendaal

 

Anders dan anders

De winkel van Birgitta is een van de vele winkels in de Passage die bewijzen dat fysiek winkelen nog echt een meerwaarde kan hebben ten opzichte van online shoppen. Hier vind je klantvriendelijkheid en service en kun je goede kleding- en kleuradviezen verwachten.

Birgitta verplaatst zich in de klant en weet wat bij iemand van 20 jaar en wat bij iemand van 60 jaar speelt. Voor mindervalide klanten stuurt ze graag producten op. Birgitta: “Ik vind vriendelijkheid en behulpzaam zijn heel belangrijk als het gaat om klantencontact. Maar we onderscheiden ons ook met een groot assortiment van goede merken met de daarbij horende kwaliteit. Ik hoor ook vaak dat mensen denken dat Calza daardoor duurder is, maar wij werken met door de leverancier vastgestelde prijzen. Een panty of t-shirt van een bepaald merk, heeft bij Calza dus exact dezelfde prijs als bij een andere winkel die dat merk verkoopt.”
 

Calza Passage Roosendaa

 

Bigger and better

Sinds april vind je Calza in de Passage op nummer 29. Het vorige pand werd te klein om het huidige assortiment te kunnen verkopen.

“De nieuwe winkel is groter, lichter en veel overzichtelijker. We merken dat we daardoor nu ook een breder publiek aanspreken. Ook mannen stappen sneller binnen om sokken te kopen die ze zien hangen wanneer ze voorbij lopen. Voor mindervaliden en (groot)ouders met kinderwagens is het nu ook veel gemakkelijker om binnen te komen en rond te kijken. Alles is veel ruimer opgezet,” aldus Birgitta.

De reacties van klanten op de nieuwe winkel zijn dan ook erg lovend: “Vanaf het eerste moment hebben we alleen maar bijzonder positieve reacties gehad. De eerste week leek Calza meer een bloemen- en drankenzaak dan een been- en ondermode winkel. We zijn overladen met leuke cadeaus! Wat ik heel speciaal vind, zijn de warme reacties van klanten die echt blij voor me zijn dat ik deze stap heb gezet. Ze gunnen het mij enorm. Ik ben daar enorm door verrast.”

Kom je ook een kijkje nemen in de vernieuwde Calza? Je vindt er onder andere een grote collectie Happy Socks, FALKE, Snurk en Claesen’s.
 

Calza Passage Roosendaa
 

Calza Passage Roosendaa
 

Calza Passage Roosendaa

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact