Communie kleding scoor je nu bij Jeugdmode van Zeggeren

communie kleding jeugdmode van zeggeren passage roosendaal

Het voorjaar komt dichterbij en dat betekent dat de tijden van communies er weer aankomt. Mooie communie kleding kan hierbij natuurlijk niet ontbreken! Elk jaar weer shop je bij Jeugdmode van Zeggeren de kleding voor de communie van jouw kleintje uit de nieuwe communie collectie.

Communie kleding bij Jeugdmode van Zeggeren

In de communie collectie bij Jeugdmode van Zeggeren vind je verschillende merken, als: IKKS, Tommy Hilfiger, Rita, Mr & Mrs Woods, Diamante Blu, Alice Pi, Baker Bridge, Gymp en Jottum. Elk van deze merken heeft zijn eigen duidelijke stijl zodat er voor iedereen wat tussen zit! Ga bijvoorbeeld voor sportief en stoer, maar ook netjes met de communiekleding van Baker Bridge. Voor de echte prinsesjes is het merk Alice Pi hét merk. Van dit merk vind je verschillende witte communiejurken met kant, laagjes en bloemen bij Jeugdmode van Zeggeren!

26185359_133260787478790_6158157150188208128_n
Bron: https://www.instagram.com/bakerbridge.eu/

Trend in communie kleding

Om inspiratie op te doen voor het nieuwe seizoen heeft het team van Jeugdmode van Zeggeren in Florence een grote beurs bezocht. De trendy kleuren van het komende seizoen zijn vooral neutrale kleuren. Denk bijvoorbeeld aan nude en blauwe tinten. In de communie kleding zijn de goude accenten voor de meisjes trendy. Wauw!

Veelzijdige collectie

Bernadette van Jeugdmode van Zeggeren begrijpt dat het zonde is om kleding maar één keer te kunnen dragen. Tijdens het inkopen van de communie kleding houdt Bernadette hier rekening mee door kleding te kopen die niet alleen geschikt is voor een communie, maar kleding die je ook op een bruiloft of ander feest kan dragen! Zo kun je een communie rokje bijvoorbeeld ook combineren met andere kleding voor een meer casual look.

26343518_916320505201206_4659810452669202432_n
Bron: https://www.instagram.com/mr.and.mrs.woods/

Finishing touch

Je scoort bij Jeugdmode van Zeggeren werkelijk álles voor een communie outfit. Zo shop je verschillende accessoires als:

  • een sjaaltje en een pochet
  • een hoedje of pet
  • horloges van OOZOO
  • haaraccessoires
  • een strikje of stropdas

Zelfs de exclusief verkrijgbare sieraden van Pimps & Pearls vind je bij Jeugdmode van Zeggeren! Deze sieraden worden speciaal gemaakt in communiematen. Hoe handig!?

Kom langs bij Jeugdmode van Zeggeren en bekijk de collectie. Het team helpt je graag aan een mooie communie outfit!

 

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact