't Bloemen Huis bosje tulpen

Binnenkort in de Passage: ’t Bloemen Huis

Vanaf 1 mei is Petra van 't Bloemen Huis te vinden in de Passage! Nu gevestigd in de Raadhuisstraat, maar Petra groeit letterlijk 'uit haar jasje'. In het pand aan de Raadhuisstraat is momenteel weinig ruimte voor het geven van workshops, waardoor de complete winkel verbouwd moet worden. In de Passage krijgt ze een bovenverdieping met workshopruimte waar er alle ruimte is voor het geven van workshops. Petra gaat deze dienst dan ook flink uitbreiden.

Naast de ruimte biedt het nieuwe pand in de Passage ook de mogelijkheid om meer aankleding aan de voorzijde te plaatsen, zonder dat dit snel naar binnen gehaald moet worden tijdens slecht weer. Toch blijft de uitstraling en de sfeer hetzelfde. Veel hout en natuurlijk vol met bloemen en planten. Het glaswerk en de accessoires worden flink uitgebreid.

Op zaterdag 27 april, Koningsdag 17:00 uur, trekt Petra voor het laatst de deuren in de Raadhuisstraat achter haar dicht. Daarna begint gelijk de verhuizing naar het nieuwe pand, waar Petra 1 mei haar deuren weer zal openen.

Wij kijken uit naar de komst van 't Bloemen Huis in de Passage. Jij ook? Kom op zaterdag 13 of zondag 14 april een bosje tulpen scoren, om de komst van Petra te vieren. Zien we je dan?