't Bloemen Huis bosje tulpen

Nieuw in de Passage: ’t Bloemen Huis

Sinds 1 mei is Petra van 't Bloemen Huis te vinden in de Passage! Eerder gevestigd in de Raadhuisstraat, maar Petra groeide letterlijk 'uit haar jasje'. In het pand aan de Raadhuisstraat was te weinig ruimte voor het geven van workshops, waardoor de complete winkel verbouwd moest worden. In de Passage heeft ze een bovenverdieping met workshopruimte gekregen waar er alle ruimte is voor het geven van workshops. Petra gaat deze dienst dan ook flink uitbreiden.

Naast de ruimte biedt het nieuwe pand in de Passage ook de mogelijkheid om meer aankleding aan de voorzijde te plaatsen, zonder dat dit snel naar binnen gehaald moet worden tijdens slecht weer. Toch blijft de uitstraling en de sfeer hetzelfde. Veel hout en natuurlijk vol met bloemen en planten. Het glaswerk en de accessoires worden flink uitgebreid.

Op zaterdag 27 april, Koningsdag 17:00 uur, trok Petra voor het laatst de deuren in de Raadhuisstraat achter haar dicht. Daarna begon gelijk de verhuizing naar het nieuwe pand, waar Petra 1 mei haar deuren heeft geopend.