Enjooi: nieuwe aanwinst in de Passage in Roosendaal

nieuwe winkel enjooi passage roosendaal

Enjooi is dé nieuwe winkel in de Passage waar je echt een kijkje moet gaan nemen. Het is een gloednieuwe winkel waar jij terecht kunt voor allerlei items voor cooking, living en giving. Lees snel verder en find out more!

Enjooi Roosendaal

“Enjooi the little things in life”. Dat is waar de winkel voor staat en jou bij helpt! Het assortiment van Enjooi bestaat uit onder andere de leukste cadeaus voor dames én heren. Elke dag zijn er wel momenten waarop je heerlijk wilt genieten. Dit kun je dus precies doen met de items die je kunt scoren bij Enjooi!

Assortiment

Of je nu op zoek bent naar theeglazen, wijnglazen, kaarten van het merk Zoedt, wijn, kook accessoires of woon accessoires. Of zelfs cadeaus voor een babyshower. In het assortiment van Enjooi vind je het!
Het merk Gusta is een belangrijk merk in de winkel. Het is een jong, stoer Nederlands merk en Me Gusta is Spaans voor ‘Ik vind het leuk’. Wedden dat jij het een tof merk vindt? Het merk heeft invloeden van Scandinavië tot aan de Mediterrane en ontwikkelt zijn producten met de gedachte “It’s part of our DNA to celebrate every day”. Dit is dus hét merk wat perfect past bij Enjooi.
“Een mooi gedekte tafel, sfeervolle kaarsen op een koude winteravond of lekker lang tafelen. Alle momenten die je deelt met vrienden, familie of lekker voor jezelf houdt. Wij ondersteunen deze gedachte volledig!”.

Ga snel shoppen bij Enjooi!

Wanneer ga jij shoppen bij de nieuwe winkel? Snel toch? De medewerkers helpen jou graag met het uitzoeken van hét perfecte cadeau voor een ander, of gewoon voor jezelf! Want: “Enjooi the little things in life”.

Shop ze!

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact