Erika Stanley opent kunstwinkel in Passage

kunstwinkel in Passage

Net voor Sinterklaas is kunstwinkel Art For All in de Roosendaalse Passage geopend. De winkel is eigendom van Erika Stanley. Deze internationaal bekende kunstenaar biedt reproducties aan van haar werk, waaronder typisch Roosendaals product.

Erika Stanley

Erika Stanley is in Nederland bekend geworden met concepten als Big Beautiful Women en vooral Als Van Gogh. Stanley is een erkend specialist in de schilderstijl van Vincent Van Gogh. Eind oktober presenteerde zij Rotterdam Als Van Gogh. Deze schilderijen van onder andere de Erasmusbrug, De Euromast en stadion De Kuip werden landelijk groot nieuws.

erikastanleyartforall5

Roosendaal Als van Gogh

De originele werken van Rotterdam Als Van Gogh hangen voorlopig nog in een Rotterdamse Galerie. Reproducties in verschillende maten zijn in Stanleys eigen winkel verkrijgbaar. Dat geldt ook voor Roosendaal Als Van Gogh: Station Roosendaal, het Oude Raadhuis en het standbeeld van de Tullepetaon zijn er van heel klein tot groot te koop. Naast schilderijen maakt Stanley ook sculpturen en andere kunstobjecten.

erikastanley-artforall2

Kerst Tullepetaon

Stanley exposeerde gedurende haar carrière in verschillende landen in Europa, Noord- en Midden-Amerika. Toch is haar thuisbasis Roosendaal haar zeer lief. Voor december heeft ze nog een typisch Roosendaals product gemaakt: De Kerst Tullepetaon. Dit is een kleurrijk schilderij waarop de Tullepetaon in kerstkleding te zien is te midden van cadeaus en kerstdecoratie. “Het is mijn bijdrage aan een super gezellige feestmaand waar elke Roosendaler naar heeft uitgekeken,” zegt de kunstenaar er zelf over. De Kerst Tullepetaon is net als Stanleys andere werk in verschillende maten en al vanaf een paar euro verkrijgbaar.

Erika Stanley Art For All is normaliter geopend van donderdag tot en met zondag. Soms is de shop ook op woensdag geopend, dan worden er onder andere workshops gegeven.

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact