Evenementen

Evenementen in de Passage

Naast dat je super leuk kunt shoppen in de Passage, worden er ook regelmatig evenementen in het leuke winkelcentrum georganiseerd. Zo tuigen we de Passage bijvoorbeeld tijdens de Kerst helemaal op en organiseren we leuke activiteiten zoals modeshows en leuke spelletjesmiddagen voor kinderen. Hieronder kun je al onze activiteiten terugvinden. Zo ben je altijd up-to-date!

Little Italy Event in de Passage
Houd vrijdag 25 t/m zondag 27 mei vrij in je agenda, want dan staat er iets heel leuks te gebeuren in de Passage. Wij halen Italie naar ons mooie winkelcentrum. Met onder andere een fashion show, moonlight shopping, Italiaanse markthal en heel veel meer!

Vrijdag 25 mei

 • Tv-opnames Business Class
 • Moonlight Shopping tot 22:00 uur
 • Italiaanse foto-act van 19:00-21:00 uur. Laat je op de foto zetten door onze Italiaanse fotograaf met zijn nostalgische fototoestel op standaard. De foto wordt direct afgedrukt om mee naar huis te nemen!
 • My Jewellery Earparty: Gratis gaatjes in je oren schieten bij aankoop van een paar My Jewellery oorbellen. Earparty..? Jazeker! Want soms is het gewoon leuk om je oren in het zonnetje te zetten. Dat doe je natuurlijk met mooie oorbellen. Tijdens de My Jewellery Earparty bij Gossip kun je terecht voor de gaafste oorbellen én kun je meteen gaatjes in je oren laten schieten. Koop je namelijk een setje oorbellen van My Jewellery, dan mag je tussen 19.00 en 21.30 uur gratis gaatjes laten schieten.
 • Gratis Cosmo Touch Up: Perfecte styling in 15 minuten! Met een Cosmo Touch-up word je namelijk binnen no time voorzien van een on trend look. Met een keuze uit zes looks, gecreëerd door professionele stylisten, kom jij fantastisch de dag door. De meiden van Cosmo staan van 19.00 – 21.00 uur voor je klaar.
 • Modeshow van Gossip, Jeugdmode van Zeggeren en Timmy Tom, Calucci, Go! en Ma Vie om 19:00 uur (in de gang van het oude Verboden Rijk). LET OP: de 80 zitplaatsen voor de modeshow zijn inmiddels gereserveerd. Uiteraard is iedereen welkom en zorgen we voor genoeg ruimte om te staan. De modeshow loopt helemaal door vanaf Timmy Tom tot buiten in de Raadhuisstraat, dus daar zijn ook genoeg staplekken om de modeshow goed te kunnen zien.
 • Koopavondmaaltijd: voorafgaand aan de modeshow kun je natuurlijk heerlijk Italiaans eten bij Trattoria Milano! De koopavondmaaltijd: roze risotto met kip, mozzarella en basilicum voor slechts € 9,95 p.p. ! Of in combinatie met een heerlijk Italiaans biertje of wijntje voor € 12,95 p.p.
 • Muziek van DJ Jip van 17:00-22:00 uur
 • Ludieke pendeldienst tussen Roselaar (Shopping Night) en de Passage vanaf 18:30 uur, reis in stijl tussen deze twee shopping locaties met rode Tuk-Tuks!
 • Piaggio koffiebar van Caffè Dono met heerlijke Italiaanse koffie. Deze piaggio vind je op vrijdag van 10:00-22:00 uur in het pand bij de showroom van de FIAT dealer.

Zaterdag 26 mei

 • Kidsentertainment: De Italiaanse Ballonvaart. Vaar zaterdagmiddag mee met de Italiaanse Ballonvaart. De Italiaanse ontdekkingsreizigers strijken met hun ballonmand neer bij de Passage. Het zijn echte ballonartiesten die voor alle kinderen de leukste Italiaanse ballonfiguren maken (in de Italiaanse kleuren natuurlijk!)
 • Bananenboek On Tour: van 14:00-16:00 uur. Ken jij het Bananenboek al? Het enige kookboek vol zoete en hartige gerechten met banaan. Wat dat met Italië te maken heeft? Op zaterdagmiddag komt de auteur Kim Waninge langs bij boekhandel Het Verboden Rijk met ‘Italian Style’ banana bread. Kom je gezellig proeven? Natuurlijk is het ook mogelijk om het Bananenboek te kopen (per boek gaat bovendien 1 euro naar het Wereld Natuur Fonds) en om deze te laten signeren.

Zondag 27 mei

 • Kidsentertainment: De Venetiaanse Gondel. In de Passage waan je je in Venetië, dan mag een gondel eigenlijk niet ontbreken natuurlijk! Op zondagmiddag kunnen kinderen daarom meevaren door het winkelcentrum in een echte gondel!
 • Venetiaanse dames. Vanaf 13:00 uur lopen er zondag echte elegant flanerende Venetiaanse dames door het winkelcentrum.

Vrijdag 25 mei t/m zondag 27 mei

 • Italiaanse markthal ‘Passaggio’. Tijdens het Little Italy Event is de Passage gevuld met allerlei Italiaans-gerelateerde pop-up stores. Koop Italiaanse koekjes en wijnen, vergaap je aan Fiat’s (ja, de auto’s!) en neem een echte gelato bij Trattoria Milano! Op vrijdag is de Passage geopend van 09:30-22:00 uur, op zaterdag van 09:30-17:30 uur en op zondag van 12:00-17:00 uur. Deelnemers zijn (naast de winkeliers in de Passage): Winebizz, Il Fornaretto,  Caffè Dono (met Only Cannoli en Dolce Baci) en Fiat dealer Arnold de Rijk.
 • Culinair genieten in het mooiste koffiehuis van Roosendaal! Speciaal voor het Little Italy Event wordt de authentieke koffiebar tegenover Timmy Tom geopend door Kaashuis Roosendaal en Trattoria Milano. Kom hier proeven van heerlijke Italiaanse hapjes.
 • Muziek van DJ Jip
 • Tentoonstelling Passage in vroegere tijden. Wist jij hoe de Passage eruitzag voor de renovatie in Venetiaanse stijl? En wil je leuke details weten over die verbouwing? Je ontdekt het in onze pop-up tentoonstelling!
 • Italië deals tijdens het Little Italy Event. Verschillende winkels hebben dit weekend speciale deals voor je in petto, zoals 3 + 1 bij Enjooi (waar ze fantastische pastaborden van Gusta hebben), korting op Oroblu jurkjes bij Calza en Vingino spijkerbroek hangen bij Jeugdmode van Zeggeren: maak elke dag kans op een spijkerbroek!
 • Scroppino’s van Il Fornaretto vind je bij de ingang aan de Raadhuisstraat, aan de kant van Ma Vie en de tijdelijke Fiat dealer. Op vrijdag van 17:00-21:00 uur en op zaterdag en zondag van 12:00-17:00 uur.

italie-evenement-passage

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact
koopzondagenpassage