Gossip wint City Award!

Gossip City Award

Wat zijn we ontzettend trots! Op maandagavond 20 november vond de uitreiking plaats van de Roosendaal Business Awards 2017. Deze Roosendaalse ondernemersprijs bestaat uit 3 categorieën: De Business Award, de Small Business Award en de City Award. Deze laatste award is naar niemand minder dan Amanda van Gossip en haar team gegaan! Volkomen terecht natuurlijk, want de de gigantische verbouwing afgelopen zomer getuigt van een flinke dosis ondernemerslef.

City Award voor Gossip

De City Award is bedoeld om ondernemers in de Roosendaalse binnenstad in het zonnetje te zetten. Een 6-koppige, onafhankelijke jury heeft een keuze gemaakt uit alle genomineerden. De genomineerden voor de City Award waren Financiële Meesters, lunchlokaal Noen en Gossip. Stuk voor stuk mooie ondernemers, maar toch zijn wij extra blij voor Amanda, die met de prijs naar huis ging.

Wist je dat Gossip al 18 jaar te vinden is in winkelcentrum de Passage? Het is sindsdien een begrip in Roosendaal! Afgelopen zomer besloot Amanda flink te verbouwen. De naastgelegen winkel is aan het pand toegevoegd, waardoor de nieuwe Gossip winkel maar liefst 111 m² extra winkelruimte heeft gekregen. Gossip telt nu maar liefst 400 m² shopoppervlak. De winkel is compleet opnieuw ingedeeld en de sieraden hebben een mooie centrale plaats gekregen. Daardoor had Amanda meteen ruimte voor nog meer sieraden en horloges, ook voor mannen!

Daarnaast zijn er shop-in-shops van YAYA en Scotch & Soda te vinden bij Gossip.

Gossip is ook online erg actief met een webshop en social media kanalen. Via hun blog geven ze handige updates en tips over collecties of doe je inspiratie op voor een sieraden wishlist.

Amanda reageerde bescheiden op het winnen van de award: ‘Ik had dit eigenlijk helemaal niet verwacht want ik was natuurlijk genomineerd met twee andere kanjers van ondernemers! Misschien dat toch de durf, de inzet en de passie voor de award hebben gezorgd.’

Nieuwsgierig naar de 5e uitreiking van de Roosendaal Business Awards? Deze vond plaats in de St. Jan en was live te volgen via Facebook:

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact