Grote opening Gossip en Jeugdmode van Zeggeren

opening gossip jeugdmode van zeggeren roosendaal

Houd 8, 9 en 10 september vrij in je agenda! Dan houden Gossip en Jeugdmode van Zeggeren namelijk hun grote opening. Het wordt een feestelijk openingsweekend met lekkere drankjes en hapjes. Daarnaast maak je ook kans op leuke prijzen! Wat wil je nog meer?

Opening Gossip en Jeugdmode van Zeggeren

Tijdens de zomer hebben beide winkels flink verbouwd. Gossip heeft 111 m2 extra ruimte en Jeugdmode van Zeggeren heeft een geheel nieuw interieur! Dat betekent meer ruimte voor nieuwe merken en nieuwe najaarscollecties.

Jeugdmode van Zeggeren heeft een industriële look en feel gekregen met hier en daar grappige details. De hele maand juli zijn ze hier druk mee bezig geweest en het resultaat mag er zijn! Je shopt hier nieuwe merken als NIK&NIK en de nieuwe najaarscollecties van onder andere Lucky No.7 en Scotch & Soda.

Heart Breaker vs. Money Needs Me ???????? #NIKANDNIK #shirts #girls #boys

A post shared by NIK&NIK (@nikandnik) on

Gossip was letterlijk uit haar jasje gegroeid en heeft het pand naast de winkel nu ook bij de winkel gevoegd. Een waar shopwalhalla! Ook Gossip heeft nieuwe merken in het assortiment. Zo shop je nu de tofste items van het Italiaanse merk Rinascimento en Dishe Jeans. Door de extra ruimte is er nu ook een uitgebreide sieradenafdeling en zijn er verschillende shop-in-shops.

Meet our new store! Shop in shop Scotch & Soda ???? #happy #soonmore #sis #verbouwing #excited #gossipfashionstore

A post shared by Fashion | Accessoires | Shoes (@gossipfashionstore) on

Win, win, win!

Naast de lekkere drankjes en hapjes, loopt er ook het hele weekend een live muziekband door de Passage voor een extra gezellige sfeer. Tijdens deze gezellige opening in de Passage maak je ook nog eens kans op prijzen bij Gossip en Jeugdmode van Zeggeren. ‘Pop a balloon’ en win! Prijzen die je kan winnen, zijn bijvoorbeeld:

  • 3 x  €50 shoptegoed
  • Set kleding van Geisha naar keuze
  • Een lunch bij Lunchroom Milano in de Passage
  • Geurkaarsen van YAYA
  • Boxershort van Vingino
  • Een jack van Reset
  • Waardebonnen

Kom gezellig langs en scoor toffe items voor jouw najaarsgarderobe tijdens de gezellige opening van Gossip en Jeugdmode van Zeggeren. Daarnaast zal op vrijdag 8 september ook de nieuwe schoenenwinkel Zapas (naast Duifhuizen) de deuren openen. See you there!

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact