Happy Socks: blij worden met de Happy Socks van Calza

happy socks Calza Passage Roosendaa

Happy Socks: daar wordt iedereen toch blij van! Dat is nodig ook, zeker omdat Blue Monday nu wel heel dichtbij komt. Blue Monday valt dit jaar op 15 januari en dit is zogenaamd de meest deprimerende dag van het jaar. Gelukkig heb wij in onze Passage de winkel Calza. Waar je de leukste sokken kunt shoppen!

Blue Monday

Blue Monday is dus de meest deprimaandag van het jaar. De gezelligheid van de feestdagen is voorbij, de vakanties zijn nog lang niet in zicht en eventuele goede voornemens zijn misschien al wel weer mislukt. Om die deprimaandag zo goed mogelijk door te komen, lichten wij een paar hele leuke items van Calza uit. Keep reading!

happy socks calza passage roosendaal
Bron: https://www.instagram.com/happysocks/

Happy Socks to make you happy

De Happy Socks staan bekend om de vele kleuren en vrolijke printjes op de sokken. Uit onderzoek naar het dragen van gekleurde kleding door kleurenconsulent Jules Standisch blijkt dat het dragen ervan je zelfvertrouwen geeft én mentale gezondheid verbeterd. Het dragen van kleur is dus zeker goed voor je en helemaal op Blue Monday!

Mellow Yellow

Aan deze sokken is niks mellows! Deze zijn toch super leuk!? Geel staat voor optimisme en energie en het is dus de perfecte kleur om Blue Monday mee te bestrijden. Daarnaast zorgt roze voor emotionele genezing. Met deze sokken zit je dus heerlijk in je vel.

happy socks calza passage roosendaal
Bron: https://www.instagram.com/happysocks/

True blue

Natuurlijk is blauw ook een goede kleur om te dragen rond Blue Monday. Misschien wel nog beter dan geel, want blauw neemt namelijk depressie weg! Wat heb je nog meer nodig op de meest deprimerende dag van het jaar? Precies, alleen deze sokken.

happy socks calza passage roosendaal
Bron: https://www.instagram.com/happysocks/

Van alles een beetje

Vind je de kleuren iets te heftig? Dan scoor je bij Calza ook Happy Socks die net iets rustiger ogen! Bijvoorbeeld deze zwarte met een gekleurd patroontje erin. Niet te opvallend, maar toch vrolijk. Ideaal toch?

happy socks calza passage roosendaal
Bron: https://www.instagram.com/happysocks/

Wanneer ga jij jouw Happy Socks shoppen bij Calza?

Hoe dan ook, we wensen je een happy Blue Monday!

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact