Heropening Jeugdmode van Zeggeren en Gossip!

gossip passage

In juni en juli is er heel wat verbouwd in de Passage en het resultaat mag er zijn! Deze week gaan de compleet vernieuwde winkels van Jeugdmode van Zeggeren en Gossip weer open. Afgelopen maanden hadden beide winkels tijdelijk een ander onderkomen in de Passage, maar nu gaan ze weer terug naar hun vertrouwde adres. Amanda en Bernadette vertelden ons alvast wat we in de nieuwe winkels kunnen verwachten.  

Gossip: extra, extra groot

Jeugdmode van Zeggeren en Gossip zijn al heel wat jaren te vinden in de Passage. Gossip zit er al meer dan twintig jaar! Het assortiment werd steeds uitgebreider en uiteindelijk is de winkel letterlijk uit het jasje gegroeid. Tijd voor een metamorfose! Het naastgelegen pand (voorheen de Korenbloem) is er bij getrokken, waardoor er maar liefst 111 m2 extra winkelruimte beschikbaar kwam. Die is onder andere opgevuld met shop-in-shops van Scotch & Soda en YAYA. Daarnaast heeft de nieuwe Gossip een zeer uitgebreide sieradenafdeling en maar liefst acht paskamers.

Heb je nog zomerkleding nodig? Vanaf dinsdag 8 augustus kun je in de tijdelijke Gossip winkel de zomercollectie shoppen met super hoge korting. Op donderdag 10 augustus gaat de vernieuwde Gossip open. Kom je snel een kijkje nemen? Je vindt er de tofste collecties van onder meer Catwalk Junkie, NIKKIE, Scotch & Soda en Only.

Jeugdmode van Zeggeren: in de spotlight

Ook Jeugdmode van Zeggeren onderging een flinke metamorfose. Bernadette wilde graag een meer volwassener uitstraling voor de winkel, maar wel met een flinke knipoog. De vernieuwde winkel heeft een industriële look and feel gekregen. De gordijnen van de paskamers zijn gemaakt van oude postzakken en er zijn schuifdeuren van zwart staal. In de paskamers zelf staan de kids in wel heel bijzondere spotlights… En ook met het plafond is een verrassingselement uitgehaald. Nieuwsgierig geworden? Heel goed! Vanaf woensdag 9 augustus kun je de najaarscollectie shoppen in de vernieuwde winkel van Jeugdmode van Zeggeren. Je vindt er onder andere de collecties van Billieblush, Indian Blue, Scotch & Soda, LOOXS en NIK&NIK.
 

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact