Hop Shop Tour Roosendaal

Hop Shop Tour Winkelruimte huren

Aanstaande zondag 30 oktober is het koopzondag in Roosendaal! Extra leuk is dat het zondag mogelijk is om mee te doen aan een interactieve shoppingtour: de Hop Shop Tour. Aan de hand van een app (die beschikbaar is voor Android-telefoons) word je door de stad geleid langs verschillende winkels. Het doel van de tour is om mensen eens kennis te laten maken met winkels die zij wellicht nog niet zo goed kennen. De tour werd vorig jaar voor de eerste keer georganiseerd en was toen een groot succes! Extra leuk is dat er verschillende prijzen te winnen zijn.

De winkels die deelnemen aan de Hop Shop Tour hebben van alles in petto. De één zal een leuke aanbieding hebben en de ander een workshop geven. Het leuke is dat je tijdens de Hop Shop Tour de winkels op een verrassende en nieuwe manier leert kennen. Zo kun je onder andere leren hoe je sushi moet maken en in een andere winkel leer je hoe je een paspop leuk kunt aankleden. Alle deelnemende winkels zijn terug te vinden in de app. Wil je nu al graag weten welke winkels allemaal meedoen aan de Hop Shop Tour? Bekijk dan hier het overzicht.

Hop Shop Tour Roosendaal

Het winkelend publiek wordt aanstaande zondag in de Roselaar vanaf 12:00 uur verwacht op het plein bij de lift. Vervolgens kunnen zij daar de app downloaden voor hun een android telefoon. Ook volgt daar uitleg over de tocht en de route die gelopen kan worden. Deze route zal lopen vanaf de Kade tot en met de Raadhuisstraat en de Molenstraat. Het is ook mogelijk om je slechts tot een paar straten te beperken.

Hieronder kun je een impressie terugvinden van de Hop Shop Tour van vorig jaar.

 

Deelname aan de tour is volledig gratis. Je kunt jezelf van te voren ook aanmelden. Dit kun je hier doen. Overigens worden er ook prijzen weggegeven. Zo maak je kans op € 250,- aan VVV-waardebonnen als je de gehele route uitloopt. Daarnaast zijn er diverse prijzen te winnen bij de deelnemende winkels.

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact