Jeugdmode van Zeggeren gaat verbouwen!

Verbouwing Jeugdmode van Zeggeren

Jeugdmode van Zeggeren gaat de hele maand juli verbouwen. Dit betekent dat ze vanaf 5 juli tot begin augustus tijdelijk een ander onderkomen krijgen, natuurlijk wel gewoon in onze vertrouwde Passage!

Volwassen met een knipoog

Bernadette van Jeugdmode van Zeggeren vertelt:

“Omdat wij in onze winkel graag artikelen verkopen die aan de laatste trends voldoen, willen we deze graag ook presenteren in een winkel die weer aan de laatste trends voldoet. De afgelopen jaren is er ontzettend veel veranderd op winkelgebied en wij willen klanten die beleving weer bieden. We vinden het belangrijk dat kinderen en tieners zich helemaal happy kunnen bewegen in onze nieuwe winkel.”

“Voor het nieuwe interieur hebben we veel beurzen bezocht en vooral heel veel foto’s gemaakt van alles wat ons aanspreekt op interieurgebied. We hebben ook veel winkels bezocht door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Op een gegeven moment valt alles dan samen en kom je uit bij een uitstraling die én meer van deze tijd is én waar wij ons prettig bij voelen. Natuurlijk hebben we daarbij onze klanten ook altijd in gedachten gehouden.”

“De nieuwe winkel zal een wat volwassenere uitstraling krijgen, maar wel met een knipoog naar de kinder- en tienerwereld. Wij vinden het vooral belangrijk dat iedereen zich hier happy gaat voelen.”

Verbouwingsactie bij Jeugdmode van Zeggeren

Voor de verhuizing van Jeugdmode van Zeggeren begin juli is het gunstig om al een beetje op te ruimen. Houd de website en Facebookpagina van Jeugdmode van Zeggeren in de gaten voor meer informatie over de verbouwingsactie!

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact