Kaas recept: de twee lekkerste recepten vind je hier

kaas recept passage roosendaal

Kaas recept! Want wie houdt er niet van kaas? Elk jaar is het op 20 januari Cheese Lovers Day en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom hebben wij twee heerlijke kaas recepten voor jou die je gewoon bij het Kaashuis scoort. Smakelijk!

Kaas recept voor op Cheese Lovers Day

Maar wat is Cheese Lovers Day precies? Simpel gezegd wordt op Cheese Lovers Day wereldwijd extra aandacht besteedt aan kaas. Dat gaan wij dus ook doen met niet één kaas recept, maar twee kaas recepten!

1. Kaasbroodje

Dit recept is zó lekker en zo makkelijk! Alles wat je nodig hebt is bladerdeeg en kaas. Natuurlijk kun je altijd wat bieslook, paprikapoeder of een plakje ham toevoegen voor extra smaak. Zorg dat je de oven voorverwarmd op 200 graden en snij een plakje bladerdeeg door de helft. Leg op de ene helft wat kaas en leg de andere helft hier vervolgens overheen. Duw de randjes goed aan en on to the next one! Voor een mooi effect kun je ook nog wat geraspte kaas op de broodjes doen. Zijn al je kaasbroodjes klaar om de oven in te gaan? Doe ze dan 15 minuten in de voorverwarmde oven. Wanneer ze klaar zijn, kun je ze het best even laten afkoelen en smullen maar!

cheesy-2387695_1920

2. Nacho’s

Nacho’s zijn goed voor elke gelegenheid, of je nu lekker in de bank een film gaat kijken of een feest hebt. Daarnaast is ook dit recept eenvoudig te maken! Wat heb je nodig? Zorg voor een ovenschaal, tortillachips en salsasaus en niet te vergeten, geraspte kaas. Wist je dat je bij het Kaashuis elke kaas kan laten raspen. Hoe handig!?

Verwarm de oven weer voor op 200 graden en doe de zak tortilla chips voor iets meer dan de helft in de ovenschaal. Dan doe je wat salsasaus over de chips en daarna doe je de rest van de chips erover. Ook hier gaat weer wat salsasaus over. Tot slot gaat de geraspte kaas eroverheen. Zorg ervoor dat de chips goed bedekt zijn voor een optimaal resultaat! De nacho’s moeten zo’n 8 à 9 minuten in de oven en dan kan je genieten van dit heerlijke recept.

nacho-2571340_1920

Voor welk kaas recept ga jij?

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact