Kerstshoppen: dát doe je natuurlijk in de Passage

kerstshoppen passage roosendaal

De tijd om kerstcadeaus in te slaan, is aangebroken en hoe leuk is het als je dat kan doen in een Passage vol met kerstversieringen en kerstactiviteiten!? Op 16, 17, 23 en 24 december kun je kerstshoppen in de Passage! Waarom moet je juist op deze dagen komen winkelen? Wij vertellen het je hier.

kerstshoppen passage roosendaal

Kerstshoppen in de Passage

Tijdens het jaarlijks terugkerende kerstshoppen in de Passage ga je niet zomaar winkelen maar wordt je omringd door kerstversieringen, heerlijk eten en drinken en natuurlijk de tofste winkels. Zelfs de Kerstman is aanwezig in de Passage! Wil je even bijkomen van het winkelen? Dan hebben we wat lekkernijen voor je geregeld. Keep reading!

Glühwein is fine

Wijn is fijn, maar glühwein is nog veel fijner tijdens deze koude winterdagen! Want denk je aan kerst, dan denk je aan glühwein, toch? Op 16, 17, 23 en 24 december geniet je ook van glühwein terwijl jij je kerstinkopen doet.

Chocolademelk

Naast de glühwein wordt er ook warme chocolademelk geschonken. Hiermee warm je lekker op zodat je erna weer volop kunt winkelen!

Party outfits

Natuurlijk kom je uiteindelijk naar de Passage om cadeaus te scoren voor iemand anders, of misschien wel voor jezelf. Bij onder Gossip, Jeugdmode van Zeggeren en GO! vind je de leukste party outfits voor tijdens de feestdagen. Ook shop je hier toffe accessoires om je outfit helemaal af te maken. Lees ook ons blog over de party collectie bij Gossip.

Ready for the holidays! ✨ #jumpsuit #guess #partyproof #gossipfashionstore

A post shared by Fashion | Accessoires | Shoes (@gossipfashionstore) on

Tofste cadeaus vind je in de Passage

Op zoek naar de leukste cadeaus in de Passage? Breng een bezoekje bij Siebel Juweliers voor mooie sieraden of kijk eens bij Duifhuizen voor gave tassen. Zoek je iets voor de kids? Bij Jeugdmode van Zeggeren vind je onder andere een toffe light box! In ons vorige blog lichten we 7 toffe kerstcadeaus uit de Passage uit. Check it out!

Met wie kom jij kerstshoppen??

 

 

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact