Kids & Play in de Passage

Het laatste weekend van de vakantie staat helemaal in het teken van Kids & Play! Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus kunnen kinderen en hun ouders genieten van heel veel leuke kinderactiviteiten in de Passage in Roosendaal! Jij komt toch ook gezellig langs met de kids?

Kids & Play in de Passage

De Kids & Play activiteiten zullen onder andere plaatsvinden tijdens koopzondag op 28 augustus in de Dr. Brabersstraat en een gedeelte van de Oude Markt. Wij hebben echter zaterdag 27 augustus er gewoon bijgeplakt dus óók op zaterdag kunnen kids genieten van een leuke middag met heel veel leuke spelletjes!

Leuke activiteiten voor de kids!

Zo staat er in de oude bloemenhoek van de Passage een groot springkussen waar de kids de hele dag op kunnen springen. Ook is er een spellencircuit (waar medailles te winnen zijn!), kunnen kids mooie glitter tattoo’s laten opplakken, is er een groot vier-op-een-rij-spel én een groot dartspel! De hele dag zal worden verzorgd door een professionele nanny die op de kids zal letten! Het volledige programma kun je hieronder bekijken. Het programma is afhankelijk van de grootte van de groepjes en kunnen tussendoor nog wijzigen! Kom vooral langs en ervaar het zelf!
Kids & Play Passage Roosendaal

Gratis parkeren

Een ander, niet heel onbelangrijk, voordeel is natuurlijk dat je tijdens de koopzondag op 28 augustus gratis de auto kunt parkeren in de overdekte parkeergarages. Dat geldt uiteraard ook voor de fietsen in de overdekte fietsenstallingen.

Het gaat een super leuke dag worden met heel veel leuke activiteiten voor de kids! Het gaat zeker weten een geslaagd weekend worden! Jij komt toch ook?

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact