Koningsdag: kindervrijmarkt + winkels open

Koningsdag Passage

Op Koningsdag, vrijdag 27 april, kun jij gewoon terecht in de leukste winkelstraat van Zuid-Nederland! Maar de Passage kleurt nú natuurlijk ook al oranje. Van een ‘touch of orange’ in je interieur tot oranje nagellak, sokken en schoeisel: het is er allemaal!

Kindervrijmarkt + winkels geopend op Koningsdag!

Op Koningsdag zelf kun je van 10:00 tot 17:oo uur terecht voor de Kindervrijmarkt. Hiervoor is aanmelding niet nodig. Kom dus lekker vroeg, dan heb je gegarandeerd het beste plekje in de Passage om je spulletjes te verkopen! Vanaf 12:00 uur gaan ook de winkels open. Met al die gouden details in de Passage voelt shoppen er al snel koninklijk aan toch? Trakteer jezelf op een royaal kopje koffie bij Milano of ga voor de lekkere oranje tompoezen van Bakker Bart.

Koninklijk loungen bij Ma Vie

Wil je alvast in de koninklijke stemmingen komen? Wij zien Willem eerlijk gezegd wel met een krantje in deze waanzinnig mooie stoel loungen voordat het koekhappen losbarst. Deze is verkrijgbaar (net als het prachtige Ibiza-stijl kleedje) bij Ma Vie. Op Koningsdag krijg je daar bovendien 20% korting op kleding en geldt: 3 zijden bloemen halen, 2 betalen!

Koningsdag Passage

Koningsdag Passage

Wie Willem?

Naast een oranje shopper kun je bij Duifhuizen terecht voor de #WieWillem2.0 actie. Op Koningsdag ‘verliest’ Duifhuizen een aantal portemonnees. Vind jij de portemonnee? Dan mag je de inhoud houden!

Koningsdag Passage

Koningsdag Passage

Blije sokken

Oranje Falke sokken of Happy Socks, een oranje zwembroek met krokodillen of iets anders kleurrijks. Bij Calza kun je zeker terecht om een oranje party outfit te scoren!

Koningsdag Passage

Be a pineapple, wear a crown

Ben jij het type ‘oranje is niet helemaal mijn kleur’? Ga dan zeker even langs bij Gossip voor deze fantastische, fruitige shirts van Only.

Koningsdag Passage

Vancy orange

Wij zijn echte fans van Vans, en al helemaal dit oranje exemplaar. Je shopt hem bij Omoda!

Koningsdag Passage

Maximaal snacken

Bij Bakker Bart kun je veel snacken voor weinig, want daar haal je nu maar liefst vier oranje tompoezen voor 4 euro!

Koningsdag Passage

Voor de kleine prins

Jeugdmode van Zeggeren heeft Lyle & Scott polo’s in werkelijk álle kleuren! Ook oranje dus. Welke kleine prins zou deze geweldig staan?

Koningsdag Passage

Oog voor detail

Bij Timmy Tom shop je oranje nagellak, echte Hollandse armbandjes en deze mooie haarspeldjes. Het gaat uiteindelijk allemaal om de finishing touch!

Koningsdag Passage

Kom jij gezellig bij ons shoppen op Koningsdag? Onze winkeliers staan voor je klaar!

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact