25 t/m 27 mei: Little Italy Event in de Passage

Italië reizen

Houd vrijdag 25 t/m zondag 27 mei vrij in de agenda!

Dan is het namelijk Italië weekend in de Passage, tijdens het Little Italy Event. In de leukste winkelstraat van Zuid-Nederland ben je natuurlijk altijd aan het juiste adres om je te vergapen aan een Italiaans decor. Onder het genot van een espresso van Trattoria Milano luister je naar de Italiaanse klanken van onze ‘huisband’. Maar tijdens dit weekend gaan we echt compleet op de Italiaanse tour. Van Italiaanse reizen tot kookboeken, kleding, auto’s, Italiaanse wijnen, ijs, koffie, pizza’s, pasta en andere heerlijkheden. Hier wil je bij zijn!

Moonlight shopping en fashion show

Op vrijdag 25 mei trappen we het Italië weekend af met Moonlight Shopping tot 22:00 uur. Gossip verzorgt diezelfde avond een fashion show die je absoluut niet wilt missen. Houd voor het exacte programma van dit weekend de website goed in de gaten.

Medio mei maken we meer bekend over de complete invulling en tijden.

Italiaanse markthal

Tijdens het Little Italy Event worden de winkelpanden in de Passage compleet gevuld met Italiaans-gerelateerde pop-up stores en andere concepten.

Zo kunnen we al vertellen dat Winebizz een winkel in Italië-stijl opent met Italiaanse wijnen en streekproducten. Daar valt natuurlijk ook vanalles te proeven!

Op dit sprankelende Italiaanse festival vind je bovendien allerlei marktkraampjes met het thema la dolce vita. We maken er een echte Italiaanse markthal van! Bij de stands kun je bijvoorbeeld Italiaanse lekkernijen (pizza, olijfolie, pasta) kopen of zelf een leuke Italië-reis boeken. Daarnaast vind je in onze ‘Passaggio’ een ijskar met gelato bij Trattoria Milano en waarschijnlijk komen er mobiele pizzaovens of espressobars.

Interesse in het Little Italy Event?

In het weekend van 25 t/m 27 mei is het op vrijdagavond ook Shopping Night in winkelcentrum de Roselaar en is er op zondag een gezellige Jaarmarkt in het centrum. Aan bezoekers dit weekend dus geen gebrek!

Heb je interesse om aan te haken op ons sfeervolle Little Italy Event? Er zijn nog enkele winkelpanden in de Passage beschikbaar. Daarnaast wordt er een grotere ruimte gevuld als mini-markthal met Italiaanse marktkraampjes en eventueel mobiele foodtrucks. Ook hier zijn nog enkele plekken beschikbaar.

De vierkante meters zijn tijdens dit event kosteloos voor deelnemers. De enige voorwaarde is dat je toffe Italie-gerelateerde merken of producten kunt verkopen, laten proeven of wilt samplen aan de bezoekers van de Passage. Van pasta workshop tot een cannoli kraam of aanbieder van culinaire rondreizen door Toscane. Is het Italiaans, dan is het welkom!

Neem bij interesse contact op via kim@redbanana.nl onder vermelding van ‘Little Italy Event’. Hieronder krijg je een impressie van ons winkelcentrum in Venetiaanse stijl:

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact