Ma Vie Home & Lifestyle gaat verhuizen

Ma Vie

Woonwinkel Ma Vie Home & Lifestyle aan de Raadhuisstraat nummer 10, verhuist per 1 november naar Bergen op Zoom. Eigenaresse Ellen van Vlaardingen heeft haar oog laten vallen op een pand met andere mogelijkheden voor de woonwinkel.

Een nieuwe start voor Ma Vie

‘Het is een mooie kans, een nieuw start dichterbij huis,’ vertelt Ellen, die zelf in Halsteren woont. Sinds twee jaar runt ze Ma Vie Home & Lifestyle in de Passage in Roosendaal. ‘Het is een heel fijn pand op een mooie locatie, maar toch was het tijd voor een nieuwe start.’ Het nieuwe pand in Bergen op Zoom heeft ongeveer hetzelfde aantal vierkante meters, maar een andere indeling en stijl. ‘Die biedt weer andere mogelijkheden,’ legt Ellen uit. ‘Er is een ruimte waar ik straks graag meer cursussen en workshops wil geven. Het ademt meer een huiskamersfeer uit. Het pand heeft een zwart plafond met balken, een cementvloer en een kelder met gewelfplafond. Ik was meteen verliefd!’ Ook de locatie dichterbij huis vindt Ellen erg prettig: ‘Mijn dochter liet al doorschemeren dat ze het gezellig vindt dat we straks in de tussenuren samen pannenkoeken kunnen eten. Dat is me heel veel waard!’

Per 1 november verhuist de winkel van Ellen naar de Kortemeestraat 13 in Bergen op Zoom. Uiteraard kun je Ellen ook in Roosendaal nog altijd inschakelen voor gratis interieuradvies op maat via 06 537 046 36.

Om de winkel alvast een beetje op te ruimen voor de grote verhuizing, vind je er komende maand een aantal mooie kortingsacties. Kom dus nog zeker even een kijkje nemen bij Ma Vie Home & Lifestyle in de Passage!

Ma Vie

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact