Ma Vie opent kerst pop-up shop in de Passage

kerst pop-up shop Passage Roosendaal

Het duurt nog even voordat het kerst is. Maar je kunt nooit vroeg genoeg zijn toch? Ma Vie opent morgen, 12 oktober, in de Passage tegenover Het Verboden Rijk een kerst pop-up shop vol met aanbiedingen. We spraken Ellen van Ma Vie over haar nieuwe kerst pop-up shop. Wat vind je in deze kerst pop-up shop?  Lees verder en find out!

Kerst pop-up shop Passage

Wil je niet per se een kerstboom in huis maar wel de gezelligheid van kerst ervaren en je huis decoreren? Dan zit je bij de kerst pop-up shop van Ma Vie aan het goede adres. Ellen van Ma Vie vertelde ons: “Je vindt hier kerstballen, accessoires voor in huis van o.a. Pot en Mand, zijdebloemen en zelfs meubels.”

Kerstballen

Wat moet je met kerstballen als je geen kerstboom hebt? We horen het je denken. Je kunt kerstballen ook gebruiken om een leuke accessoire voor in huis te maken. Pak bijvoorbeeld een grote vaas en doe hier wat kerstballen en zijdebloemen in. Je kunt eventueel ook een lichtsnoer hierin verwerken. Hoe leuk!?

kerst pop-up shop Passage Roosendaal

Bij de kerst pop-up shop vind je ook kerstballen met een doorsnede van maar liefst 30 cm. Ook met deze kerstballen kun je een toffe creatie maken voor bijvoorbeeld op tafel. Maak een mooie schaal waar je deze kerstbal in verwerkt of hang in de hoek van de kamer een paar van deze kerstballen op verschillende hoogtes op.

DSC_0358

Kleuren

In de kerst pop-up shop vind je voor elk interieur wel iets! Zo zijn er gekleurde accessoires maar ook accessoires met meer neutrale kleuren. Denk aan mintgroen, turquoise, rosé goud en oud zilver. Voor ieder wat wils. Je kunt deze kleuren combineren in de accessoires. Turquoise met oud zilver of met rosé goud is bijvoorbeeld ook heel mooi. Naast de kerst accessoires vind je bij de kerst pop-up shop ook zilveren kandelaars en houten windlichten. Deze kun je makkelijk het hele jaar door in huis laten staan!

kerst pop-up shop Passage Roosendaal

Interieuradvies Ma Vie Roosendaal

Vind je het lastig om jouw interieur goed te stylen? Ellen is interieurstyliste bij Ma Vie en helpt jou graag! De hele woonmaand oktober profiteer je van korting op het interieuradvies. Ma Vie in Roosendaal is een winkel met een ruim aanbod. Van meubels tot accessoires en van lifestyle artikelen als schoenen en sieraden tot cosmetica. Ga eens langs in de winkel of neem contact op met Ma Vie!

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact