Ellen van Ma Vie deelt de nieuwste woontrends

woontrends Ma Vie roosendaal passage

Het interieur van je huis bepaalt voor een groot deel hoe je je thuis voelt. Daarom is het belangrijk om je huis naar jouw eigen smaak in te richten! Bij Ma Vie in Roosendaal verkopen ze alles voor je interieur, van kleur voor de muren tot aan bedden. Benieuwd naar de woontrends voor 2018? Wij spraken Ellen van Ma Vie over de woontrends.

Woontrends 2018

Hou je van kleur en zachte materialen? Dan wordt dit jouw woonjaar. Ellen zegt over de komende trends: “Het interieur wordt een stuk frisser en materialen als fluweel doen het helemaal goed.”

Trendy kleuren

In alle woontrends komt meer kleur voor. Voorheen zag je veel zwart, wit en neutrale kleuren. Nu mag het allemaal wat speelser. Kleuren als blauw, okergeel, bordeauxrood en olijfgroen zijn helemaal trendy. Ook nude en roze poedertinten zie je nu veel. Natuurlijk is het lastig om elke keer met alle trends mee te gaan. Ellen heeft als tip: “Ga voor een neutrale basis in je interieur, dit kun je dan aanvullen met accessoires in de trendy kleuren. Zo kun je de kleuren die je wilt gebruiken steeds afwisselen.”

Materialen

De woontrends bevatten veel natuurlijke en duurzame materialen. Een voorbeeld hiervan is een suar houten tafel met stoere stalen poten. Suar hout is hout wat heel grof van een boomstam is gehakt wat een stoere warme uitstraling geeft. Decoreer de tafel met een konijnenvachtje en zet er wat vazen en kaarzen bij. Done! Dit zorgt voor een warme sfeer en oogt stoer.

DSC_0355

Leer hebben we niet veel gezien in de afgelopen woontrends. Maar volgens Ellen komt dit helemaal terug: “Leren kussens, leren stoelen en leren banken. Zolang het leer een warme uitstraling heeft, dan is het helemaal on-trend.”

DSC_0351

Interieuradvies Ma Vie

Wil je graag advies over hoe je jouw huis kan inrichten? Bij Ma Vie krijg je in de woonmaand oktober interieuradvies voor de helft van de prijs! Je betaalt nu maar €49,99 voor een compleet advies. Ellen van Vlaardingen is interieurstyliste bij Ma Vie en helpt jou maar al te graag. Of je nu een groot of klein huis hebt of oud of nieuw, dit maakt niks uit. Ellen maakt er altijd iets prachtigs van, helemaal naar jouw wens! Ga eens langs of bel voor een afspraak en maak jouw interieur helemaal on-trend.

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact