Nieuwe aanwinst in de Passage: Roemer Juwelier

Roemer Juwelier

De Passage krijg er een prachtige nieuwe winkel bij, namelijk: Roemer Juwelier. Roemer Juwelier komt de Passage in september verrijken bij de uitgang aan de kant van de Raadhuisstraat. Tot die tijd wordt er flink verbouwd in het pand. Bij deze juwelier kun je terecht voor de mooiste sieraden, maar ook voor tassen én op maat gemaakte sieraden. Wij spraken Bregje van Roemer Juwelier over de verhuizing!

Bregje Kruis is de vrouw van Roemer en is goudsmid in de winkel. Roemer heeft 20 jaar geleden de juwelier overgenomen van een van zijn klanten. Hij was destijds vertegenwoordiger maar had altijd al de wens om een eigen winkel te hebben. “Toen deze winkel ter overname kwam heeft hij direct deze keuze gemaakt.” voegt Bregje toe.

De nieuwe winkel

Het ontwerp van de nieuwe winkel van Roemer Juwelier is inmiddels klaar. En wij vinden het prachtig! Roemer Juwelier komt in grote het pand waar voorheen de bloemenzaak zat. De winkel wordt opgesplitst in 2 delen: een trendy gedeelte en een luxe gedeelte en er wordt vooral gewerkt met materialen van hout, staal, steen, marmer en glas. “Het gaat echt super tof worden. Een groot verschil met onze huidige winkel,” vertelt Bregje.

Roemer Juwelier naar de Passage

Totdat de nieuwe winkel in september in de Passage wordt geopend, blijft Roemer Juwelier gewoon open in Sint Willebrord. Maar waarom gaat Roemer Juwelier eigenlijk verhuizen? Bregje vertelt: “Wij merken dat in het dorp waar we nu zitten steeds minder gewinkeld wordt. Wij wilden uitbreiden en vernieuwen met de winkel en hier is op onze huidige locatie geen ruimte voor. Op zoek naar een andere locatie viel de keuze al snel op Roosendaal. Wij hebben veel klanten overgenomen van Vergouwen, Timmermans en Herbers & Jenniskens, juwelierszaken die allemaal afgelopen jaren om verschillende redenen gesloten zijn. De beste plek vinden in Roosendaal bleek lastig, maar wij denken dat onze doelgroep het meest winkelt in het gedeelte Passage / Raadhuisstraat. De collega ondernemers spreken ons ook meer aan dan de keten bedrijven die elders in de stad zitten. We hopen uiteraard wel dat de Biggelaar snel weer open gaat.”

Roemer Juwelier is van alle markten thuis

Bij Roemer Juwelier kun je natuurlijk terecht voor prachtige sieraden en horloges van merken als Guess, Seiko, Ebel, Swarovski en Zinzi. Maar er is meer. Bregje is namelijk goudsmid! Je kunt dus zelfs sieraden op maat laten maken. Bregje zegt: “Wij kijken graag naar het totaal plaatje en zorgen ervoor dat je als klant van ons perfect voor de dag kunt komen. Wij stylen je outfit af met de juiste sieraden, horloges en zelfs tassen!” Je kunt er zelfs kostbaarheden laten taxeren voor de verzekering. Alles in één winkel dus. Super handig!

Wij verheugen ons op de komst van Roemer Juwelier! Jij toch ook!?

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact