De Passage in beeld!

10 juli 2020

Een goede indruk krijgen van Passage Roosendaal is lastig wanneer je je beperkt tot enkel teksten en foto's. De Passage is namelijk een beleving op zich! Niet alleen door de Venetiaanse looks, maar vooral ook door de gedreven winkeliers en diversiteit in het winkelaanbod. 

Omdat in deze tijd het winkelen wellicht toch wat spannend voor je is zorgen wij ervoor dat de winkels gewoon naar jóu toekomen! Dit doen we o.a. door mooie video's te maken waarmee we het aanbod in de Passage goed uitlichten. 

Roemer Juwelier en Goudsmederij 

De eerste video is van Roemer Juwelier en Goudsmederij. Aan het roer van dit bedrijf staan Roemer en Bregje. In 2018 hebben zij zich gevestigd in een prachtig pand op de hoek van de Passage en de Raadhuisstraat in Roosendaal.

Bij Roemer Juwelier en Goudsmederij kun je terecht voor de aanschaf, reparatie en taxatie van horloges, sieraden en trouwringen van de allermooiste A-merken. Daarnaast kan je door goudsmid Bregje luxe sieraden en trouwringen laten ontwerpen en kan je je eigen sieraden laten repareren of schoonmaken.