Hoera! Het Kaashuis bestaat in augustus 25 jaar!

2 augustus

Het is feest bij Het Kaashuis in de Passage! In augustus 2020 is het namelijk 25 jaar geleden dat Het Kaashuis haar deuren opende. Na de eerste jaren in de Roselaar te hebben gezeten, genieten we inmiddels alweer 15 jaar van de aanwezigheid van Het Kaashuis in de Passage.

Waarvoor moet je bij Het Kaashuis zijn?

Het Kaashuis Roosendaal is echt een delicatessezaak. Je vind er een ruime keuze aan Hollandse en buitenlandse kazen. Daarnaast kun je er ook terecht voor wijn, noten, salades, maaltijden, tapas, Italiaanse producten, vers gesneden vleeswaren en leuke cadeauartikelen. Een smakelijke en gezellige avond begint dus al bij Het Kaashuis! 

Bekende merken

Naast heel veel producten uit eigen keuken vind je bij Het Kaashuis Roosendaal ook allerlei prachtig servies en speciaal kaasgereedschap om alles mooi te presenteren. Denk hierbij aan serveerborden en plateaus van Dish & Deco en kaasgereedschap van het bekende keukenmerk Boska. Dit alles wordt aangevuld met delicatessen van Voets. Al met al een zeer ruim assortiment dus vol bijzondere kazen. Dat onderscheidt Het Kaashuis echt van andere grote winkelbedrijven. 

Gelijk smullen

Kun je niet wachten tot thuis? Dan kun je bij Lunchroom Milano direct genieten van al het lekkers van Het Kaashuis! Een ideale wisselwerking. Bevalt het? Dan neem je nog wat lekkers mee voor ’s avonds thuis. 

De perfecte setting

Dat Het Kaashuis en de Passage een goede combinatie zijn blijkt wel uit het feit dat ze er alweer 15 jaar zitten. Ze zijn er trots op om in het mooiste winkelcentrum van Nederland te zitten. De grootschalige renovatie van de Passage was toentertijd ook de reden om vanuit Het Kaashuis van de Roselaar richting de Passage te verhuizen. De Italiaanse sferen van de Passage passen namelijk uitstekend bij het aanbod van Het Kaashuis!

Feestmaand

Het Kaashuis laat hun 25 jarig bestaan niet ongemerkt aan hun voorbij gaan natuurlijk. Vanaf 27 augustus is het 25 dagen lang feest met elke week feestelijke aanbiedingen en als grote klapper mag iedereen in de laatste week van september een jubileumtas komen vullen met heel veel lekkers voor een fijne prijs!

Voor welke aanbieding ga jij? 

  • Van 27 augustus tot en met 2 september ontvang je 25% korting op alle smaken kruidenkaas;
  • Van 3 september tot en met 9 september een potje groene of rode tapenade met zak toast mix voor 25x 10 ct;
  • Van 10 september tot en met 16 september 3 heerlijke buitenlandse kaasjes voor de jubileumprijs van € 5.00;
  • Van 17 september tot en met 23 september 25% korting op de ambachtelijke boerenkaas van jong tot brokkel; 
  • Van 24 tot en met 27 september je jubileumtas vullen voor een te gekke prijs.


Houd hun social media in de gaten om verder op de hoogte te blijven!