Vier Pasen in de Passage!

Pasen in de Passage

Vanaf vrijdag 14 april tot en met maandag 17 april 2017 staat de Passage volledig in het teken van Pasen! Van vrolijke ballonnen tot aan gezellige bloemen en paaseieren: de Passage ziet er vanaf vrijdag op zijn paasbest uit. In dit blog lees je wat er tijdens het paasweekend te doen is in de Passage.

Vier Pasen in de Passage

Vanaf vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) staat er op het plein een hele grote pot met lekkere paaseitjes. Wil je kansmaken op 50 euro shoptegoed? Laat ons dan op Facebook weten hoeveel paaseitjes er in de pot zitten. Op woensdag 19 april maken we de winnaar via Facebook bekend! Verder lopen er op zaterdag 15 april tussen 12.00 en 16.00 uur twee vrolijke paashazen rond in de Passage met een heuse knuffelkar met super schattige konijntjes (ja écht)! Samen met de kids kun je dus lekker komen knuffelen. Ook delen de winkeliers gezellige bloemetjes uit aan alle kopende klanten (let op: op is op!).

Pasen in de Passage

Tweede Paasdag is de Passage geopend!

Let op: de Passage is op eerste Paasdag gesloten. Alle winkeliers zitten dan zelf heerlijk aan het paasontbijt. Op tweede paasdag, maandag 17 april, zijn de winkels in Roosendaal weer open (van 12:00 uur tot 17:00 uur) en is er volop vertier. Zo zullen er heuse muzikale paashazen rondlopen in de binnenstad die natuurlijk lekkere paaseitjes uitdelen én verstoppen!

Openingstijden tijdens het paasweekend

Nog even alle openingstijden van de Passage op een rij:

  • 14 april (Goede Vrijdag): alle winkeliers zijn geopend tot 18:00 uur.
  • 15 april: de Passage is de hele dag geopend.
  • 16 april: (Eerste Paasdag): de Passage is gesloten.
  • 17 april: (Tweede Paasdag): de Passage is geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Kortom het belooft een gezellig paasweekend te worden in Roosendaal! Kom jij ook langs?

Foto credits header: Fotolia: drubig-photo

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact