Alles over de nieuwe pop-upstores in de Passage!

Pop-upstore Van Der Horst Hairstylers

Is het je al opgevallen? Er zijn sinds kort twee nieuwe tijdelijke winkels geopend in de Passage. Deze zogenoemde pop-upstores zijn al bekende winkels in Roosendaal met nu een tijdelijk pand in de Passage. We verwelkomen Van Der Horst Haistylers én Carnavalswinkel de Feestneus!

Pop up salon by Van Der Horst Hairstylers

Van der Horst Hairstylers zit oorspronkelijk op de Markt. Maar tot circa eind februari kun je voor jouw knipbeurt terecht in de Pop up salon by Van Der Horst in de Passage! Het eigen pand aan de Markt wordt op dit moment flink verbouwd. Om deze reden zocht Van Der Horst een tijdelijke oplossing, die zij gevonden hebben in de Passage!

Van Der Horst Hairstylers pop-upstore

Carnavalswinkel de Feestneus

Tullepetaone opgelet! Op vrijdag 1 maart is het weer zo ver. Dan start het leukste weekend van het jaar: carnaval! We mogen dus weer bijna.. Heb je nog geen outfit? Komt dat even mooi uit! Aan de Raadhuisstraat kun je tot 5 maart Carnavalswinkel de Feestneus vinden. Ze zijn gestart met veel bontjassen en breiden nu steeds meer uit met de leukste carnavalskleding en aanverwante artikelen.

Feestneus carnavalswinkel Passage bontjassen

Heb je al een bezoekje gebracht aan één van deze nieuwe pop-upstores in de Passage? Laat het ons vooral weten op Facebook.

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact