Schoenentrends voorjaar 2018: dat wordt shoppen!

schoenentrends voor 2018 passage roosendaal

De schoenentrends voor voorjaar 2018 zijn zó leuk! We kunnen de winter volledig achter ons laten met alle nieuwe trends. De nieuwe schoenencollectie is vrolijk, opvallend en heel goed te combineren met zo’n beetje alles! In dit blog zetten we de schoenentrends die we terug gaan zien bij Omoda en Zapas in de Passage voor je op een rij!

voorjaar schoenentrends 2018 passage roosendaal
Bron: https://www.instagram.com/omoda/

Alles mag en alles kan

Less is more, maar bij deze schoenentrend zeker niet! Juist bij deze trend wordt ‘over de top’ gewaardeerd. Denk aan het combineren van verschillende prints, zoals een dierenprint met een bloemenprint. In deze trend ga je heel veel fun prints zien. Hoe leuk voor de lente en zomer!?

Metallic chick

Een andere trend in de schoenentrends voor voorjaar 2018 is de metallic trend. Deze trend is al meerdere seizoenen aanwezig geweest, maar werd dan vaak gezien als accent op een schoen of in accessoires. Maar nu is hij terug als nooit tevoren! Thank god, want hoe gaaf is ‘ie?! De metallic trend ga je zien in zilver tot zachtrosé en lichtgoud, maar ook in andere kleuren. Ga voor metallic boots, sneakers of sandalen en combineer die bijvoorbeeld met een metallic tas.

voorjaar schoenentrends passage roosendaal
Bron: https://www.instagram.com/omoda/

Sporty

Je ziet het steeds vaker in trendy outfits: sneakers met opvallende sokken. Precies dat ga je nog meer zien! Iedereen ging mee in de trend en nu is hij uitgegroeid tot een topper. Denk aan sneakers met elastische materialen en de look en feel van een sok. Comfort gegarandeerd! De sok-sneaker wordt een échte trend.

Pearls everywhere

Parels kennen we wel van vroeger, maar op schoenen? Jazeker! Een parel geeft je outfit meteen een upgrade. Parels aan het eind van veters, op de neus van de schoen, you name it! Combineer schoenen met parels met een jurkje voor een extra vrouwelijke look of maak je stoere outfit wat vrouwelijker door ‘parelschoenen’ te dragen.

Schoenentrends voor voorjaar 2018

Deze trends zijn supertof, maar welke modellen ga je nu veel terugzien in de schoenentrends? Dit model is terug van weggeweest: het muiltje. Dit zijn eigenlijk slippers met een hak. Loafers zijn ook nog steeds helemaal in en de blokhak is de nieuwe naaldhak. Yes! Een blokhak loopt een stuk comfortabeler, toch? Daarnaast is ook de platform sneaker een echte musthave. Hoe hoger, hoe beter. Tot slot: de badslipper is terug! Met bont, tekst, prints, wat je maar wilt.

Welke schoenentrends is jouw favoriet en wat voor schoenen ga jij scoren bij Omoda of Zapas in onze Passage?

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact