Sinterklaas komt aan in Roosendaal

Sinterklaas komt aan in Roosendaal

12 november is het zover! Dan komt Sinterklaas aan in Roosendaal met zijn Pieten! De goedheiligman brengt voor alle Roosendaalse kindjes, onder andere snoepgoed en cadeautjes mee! De Sint zal rond 13:00 uur in de haven aankomen. Daar zal burgemeester Jacques Niederer het gezelschap welkom heten!

Sinterklaas komt aan in Roosendaal

Vanuit het kadeplein zal de Sint samen met de Pieten een ronde maken door de Roosendaalse binnenstad. Extra leuk is dat er gouden wikkels worden uitgedeeld. Wie een wikkel ontvangt, mag op zondag 27 november als SUPER VIP de Sinterklaasmusical ‘Klaasje en de Chocoladefabriek’ bezoeken. Alle instructies staan op de wikkels weergegeven.

De Sint zal de volgende route door de binnenstad aanhouden:
Kadeplein – Frans Halslaan – Jac Vosstraat – Kade – Markt – Raadhuisstraat – Jan Snelstraat – Nieuwe Markt – Roselaarplein – busstation – dr. Brabersstraat – Markt – Bloemenmarkt – Molenstraat – Brugstraat – Burg. Prinsensingel – Kloosterstraat.

Bezoek de Sinterklaaskamer in de Passage

Na aanstaande zaterdag kunnen kindjes de enige echte ‘Sinterklaas-kamer’ in de Passage bezoeken! De kids kunnen daar de kamer van de Sint eens goed bekijken. De Sinterklaaskamer is iedere dag geopend en toegang is natuurlijk gratis. Alle kindjes en ouders zijn natuurlijk van harte welkom! Tevens kun je in de weekenden van 19 en 26 november heel veel Pieten in de Passage verwachten. Zij delen heerlijke pepernoten uit in de Passage!

Sinterklaas komt aan in Roosendaal

sinterklaaskamer-passage

Haal de Sinterklaas-kleurplaat op in de Passage!

Ook kunnen de kids vanaf dit weekend hun kleurplaat ophalen (dit kan in de Sinterklaaskamer, bij Jeugdmode van Zeggeren en bij Calza)! Tot 1 december krijgen de kindjes de tijd om de kleurplaat in te kleuren en weer in te leveren. De kindjes die de mooiste kleurplaat hebben gekleurd worden uitgenodigd om op zondag 4 december tussen half 9 en 10 Sinterklaas wakker te maken tijdens het Sinterklaas-ontbijt!

Kleurplaat Sinterklaas Passage

Kortom de komende tijd is er heel veel te beleven in de Passage! Kom gezellig langs en geniet van al het leuks!

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact