Kom langs in de slaapkamer van Sinterklaas!

Sinterklaas passage roosendaal

Op zaterdag 18 november is het dan eindelijk weer zo ver! Sinterklaas komt samen met zijn Zwarte Pieten, snoep én natuurlijk cadeaus aan in Roosendaal. Rond 13:00 uur komt de Sint Roosendaal binnenvaren waar Jacques Niederer, onze burgemeester, hem verwelkomt.

Sinterklaas in Roosendaal

Vanaf de aanlegplaats vertrekt de Sint naar het Kadeplein waar Jacques en ook de presentatrices Wilma en Cindy trappelend op hem staan te wachten. Je bent al om 12:30 uur welkom om te genieten van onder andere de toffe beats van DJ Piet!

Na de officiële ontvangst gaat de Sint met zijn trouwe viervoeter zijn Intocht door Roosendaal maken. Natuurlijk in het gezelschap van een stoet met vele muziekgroepen en pieten! Uiterlijk om 16:00 uur keert Sinterklaas terug naar zijn Paleis om bij te komen van de lange reis en de drukke dag. Want de komende weken worden heerlijk druk met alle kinderen die hij gaat voorzien van lekkernijen en cadeaus.

Route intocht Roosendaal

De route van de Intocht door de binnenstad is als volgt:
Kadeplein – Frans Halslaan – Jac Vosstraat – Kade – Markt – Raadhuisstraat – Jan Snelstraat – Nieuwe Markt – Roselaarplein – busstation – dr. Brabersstraat – Markt – Bloemenmarkt – Molenstraat – Brugstraat – Burg. Prinsensingel – Kloosterstraat. Tijdens deze Intocht kun je Sinterklaas begroeten en genieten van al het lekkers van de Pieten

Slaapkamer van Sinterklaas

Maar waar slaapt de Goedheiligman eigenlijk? In de Passage kun je de slaapkamer komen bekijken die wij speciaal voor Sinterklaas hebben ingericht! De Sint heeft een druk leven en wil natuurlijk ook wel eens rusten. Dit kan hij altijd in deze slaapkamer doen! Overdag kun je hier even binnen lopen en een kijkje nemen. De slaapkamer kun je bekijken van 18 november t/m 5 december.

IMG_0131

Kleurplaten wedstrijd

Dit jaar maken de kids ook weer kans om samen met Sinterklaas te dineren en hem na afloop naar bed te brengen! Hoe maken ze kans? Vanaf 18 november kun je in de slaapkamer van Sinterklaas, bij Timmy Tom, Gossip, Calza, het Kaashuis en bij Jeugdmode van Zeggeren een kleurplaat ophalen. Tot 30 november hebben de kinderen de tijd om deze in te kleuren en weer in te leveren.De kleine kunstenaars van de mooiste kleurplaten worden uitgekozen om op maandag 4 december van 16:30 tot 18:30 uur te dineren met de Sint!

IMG_0133

Kom vooral eens langs in de Passage (waar we ook heel veel leuke Sinterklaascadeaus voor kids hebben) en geniet van al het leuks voor Sinterklaas!

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact