Vier Valentijnsdag in de Passage en win een romantisch diner voor twee!

Valentijnsdag fotohokje Passage

Het is weer bijna de meest romantische dag van het jaar: Valentijnsdag! Op donderdag 14 februari is de grote dag, maar in de Passage is het dit weekend al Valentijnsdag. Hét moment om met jouw Valentijn lekker te komen shoppen. Er zijn verschillende leuke en romantische acties bij de ondernemers. Ook kun je met jouw Valentijn plaats nemen in het Valentijns-fotohokje.

Op de foto met jouw Valentijn

Stap zaterdag 9 en zondag 10 februari tussen 12:30 en 16:30 uur met jouw Valentijn in het Valentijns-fotohokje en laat je op de foto zetten. Er liggen diverse attributen klaar om jullie foto zo leuk mogelijk aan te kleden! Trek dus je mooiste outfit aan en zet je grootste glimlach op. De foto’s mag je direct meenemen én worden digitaal naar je verzonden.

Romantisch diner voor twee

Met jouw foto maak je kans op een romantisch diner voor twee bij Restaurant Oost! Bij Restaurant Oost kun je heerlijk genieten van gerechten uit het Midden en Verre Oosten, een multiculturele beleving in een wereld van duizend-en-één-nacht op een unieke locatie in Roosendaal.

Hoe je kans maakt? Heel simpel: deel jouw foto op Facebook of Instagram met #valentijnsdagpassage. Op donderdag 14 februari (Valentijnsdag!) maken we de winnaar bekend.

Valentijnsdag vier je in de Passage

Met knallende acties en het unieke Passage Valentijns-fotohokje gaan we een super romantisch Valentijnsweekend tegemoet! Welke Valentijn moet dit weten? We zien je dit weekend! 💕

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact