Vier Kerst in de Passage: win een reis naar Disneyland Parijs!

Passage Disney speurtocht december

Deze actie is verlopen.

Het is december! De winter is in volle gang en de feestdagen zijn in aantocht. We zijn in de Passage alweer druk bezig met met de kerstversiering. Kom jij Kerst vieren in de Passage? Doe mee met onze speurtocht en win een reis naar Disneyland Parijs voor 4 personen.

Disney speurtocht

Tijdens het versieren van de Passage hebben we ook een aantal Disney kerstballen verstopt. Kun jij ze allemaal vinden? Yes! Dan maak je kans op een reis naar Disneyland Parijs voor 4 personen.

Wat moet je doen

  • Kom naar de Passage en ga op zoek naar de Disney kerstballen die we verstopt hebben
  • Denk je ze allemaal gevonden te hebben? Maak van iedere Disney kerstbal een foto
  • Deel de foto’s openbaar op Facebook of Instagram met #disneypassage (bijvoorbeeld in een bericht op onze Facebookpagina)
  • Zorg dat je winkelcentrum Passage volgt op Facebook en Instagram

Tip: zorg ervoor dat jouw profiel (Instagram) of bericht (Facebook) op openbaar staat! Wij kunnen alleen inzendingen zien en accepteren van profielen en berichten die openbaar zijn.

Wat kun je winnen

Je leest het goed! Speur mee en maak kans op een reis naar Disneyland Parijs. Ontdek de magie en ontmoet al jullie favoriete Disney-figuren. Tot en met 3 mei is er zelfs een speciale Frozen Celebration, met alle bekende Frozen figuren.

De prijs bestaat uit:

  • 3 Dagen onbeperkt toegang tot beide Disney Parken;
  • Verblijf voor 4 personen (minimaal 1 volwassene) in 1 kamer voor 2 nachten in
    Disney’s Sequoia Lodge op basis van eigen vervoer;
  • Parkeren tijdens het volledige verblijf.

Waar wacht je nog op? Doe mee met de Disney speurtocht en wie weet ga jij volgend jaar heerlijk genieten in Disneyland Parijs. Welke Disney-held zou jij graag willen ontmoeten?

De actieperiode loopt van vrijdag 6 december 2019, 14:00 uur tot en met vrijdag 3 januari 2020, 21:00 uur. Op zaterdag 4 januari om 16:00 uur maken we de winnaar bekend tijdens een nieuwjaarsborrel in winkelcentrum Passage!

Bekijk de spelvoorwaarden

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact