Maak met de woontrends van 2018 jouw huis lente proof!

woontrends van 2018 passage roosendaal

Yes! Met deze woontrends van 2018 maak jij jouw huis helemaal lente proof! Je kunt met de trends jouw interieur een touch up geven óf natuurlijk een hele make over. Ontdek de 3 belangrijkste woontrends van 2018!

1. Colorblocking

De woontrends worden in 2018 een stuk aanweziger en vrolijker! Een trend die daar dus super goed bij past, is colorblocking. Je combineert dan twee tegenovergestelde kleuren met elkaar. Dit zorgt voor een speels geheel! Welke kleuren kun je dan bijvoorbeeld gebruiken? Ga voor roze en geel of paars en oranje! Het goed doorvoeren van deze trend vraagt om lef. Wil je de trend het liefst op een subtiele manier gebruiken in je interieur? Kies dan bijvoorbeeld om felgekleurde kussens op de bank te gebruiken of verschillende kleuren fotolijsten!

2. Luxury eclectic

Net als bij de eerste woontrend mag alles ook in deze trend gewaagder en meer aanwezig zijn. Zowel prints, kleuren als materialen mogen met elkaar worden gecombineerd. Het leuke aan deze trend is dus dat je niet voor één stijl hoeft te kiezen! Een mooie designtafel kan dus zeker gecombineerd worden met een stoere industriële lamp.

3. Botanical Comfy

Deze trend is heel mooi! Donkergroen blijft een echte musthave voor in het interieur. Gebruik veel planten in jouw huis en durf aan de slag te gaan met verf. Al dit groen is super mooi in combinatie met chique materialen. Denk aan fluweel en goudkleurige metalen. Ook dit kan niet genoeg gebruikt worden in het interieur: hout. Zoals we in 2017 nog veel metallic in combinatie met glas zagen, mag het hout nu dus weer uit de kast! Houten tafels, houten fotolijsten, houten stoelen, álles mag. Wauw! En check deze toffe houten tafel van Ma Vie Home & Lifestyle helemaal volgens de woontrends van 2018.

woontrends van 2018 passage roosendaal

Shop de toffe woontrends in de Passage

Accessoires en meubels om deze woontrends in jou huis te realiseren, shop je gewoon in de Passage! Zo kun je bij Ma Vie Home & Lifestyle terecht voor werkelijk alles voor jouw huis. Van muurverf tot bedden en van banken tot eettafels. En je krijgt zelfs in maart nog gratis interieuradvies! Ook bij Gossip, Jeugdmode van Zeggeren en GO! scoor je de tofste items voor in jouw interieur. Wanneer ga jij een kijkje nemen?

Shop ze!

Recente blogs

Bekijk de laatste blogs

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact